НовиниНовини17 травня 2019

Сніданок з 1+1 та Paramount Comedy оголосили переможця конкурсу спецпроекту, присвяченого серіалам

Спецпроект, який український телеканал Paramount Comedy разом із ранковим шоу «Сніданок з 1+1» присвятили культовим світовим серіалам, добіг кінця.

У рамках спецпроекту протягом трьох місяців глядачі мали можливість взяти участь у різноманітних конкурсах на сторінках телеканалу у соціальних мережах Facebook та Instagram. Так, українці охоче ділились своїми фотографіями під час перегляду Paramount Comedy, розповідали про героїнь серіалів, які у них найбільше асоціюються із весною, та сперечались про те, яка із відомих серіальних пар, на їхню думку, є найбільш романтичною.  Усього за період спецпроекту активними учасниками конкурсів стали тисячі глядачів.

Головною нагородою спецпроекту стало запрошення відвідати студію «Сніданок з 1+1» та можливість із-за лаштунків поспостерігати за прямим ефіром. Для її отримання глядачам було запропоновано позмагатись у креативності на власне альтернативне завершення серіалу «Теорія Великого Вибуху».

Ім’я переможця конкурсу було оголошено вчора, 16 травня, в ефірі шоу «Сніданок з 1+1»: https://www.youtube.com/watch?v=xXV-gMPvGSw

Нагадаємо, що фінальний епізод серіалу вийде на телевізійні екрани українською мовою вже 23 травня о 21:00 на телеканалі Paramount Comedy.

«Ми дуже раді отримати такий величезний фідбек від глядачів каналу Paramount Comedy та шоу «Сніданок з 1+1». Нам дійсно важливо та вкрай цінно дізнатись, що велика кількість тих, хто долучився до спецпроекту, є справжніми фанатами культових серіалів. А це, на мою думку, є вагомим підтвердженням того, що ми транслюємо правильний і потрібний контент», - прокоментувала Оксана Петришин, генеральний директор Paramount Comedy Україна.

Читайте також