НовиниНовини16 червня 2022

«Сніданок» запустив благодійну акцію з нагоди міжнародного телемарафону Embrace Ukraine

Також у студії ранкового шоу MELOVIN презентував частину нової пісні, реліз якої відбудеться незабаром, — «Мені не дзвони» (автор слів та музики MELOVIN).

Відео: https://youtu.be/MwG7O-ifGPc 

Нагадуємо, у вівторок, 21 червня, о 21:00 за Києвом у столиці Нідерландів місті Амстердам, відбудеться міжнародний благодійний телемарафон на підтримку України Embrace Ukraine #StrivingTogether. Захід пройде напередодні засідання Європейської ради у Брюсселі і прагне консолідувати європейську аудиторію навколо теми готовності України стати частиною родини ЄС. 

Серед артистів, які звертатимуться до багатомільйонної аудиторії з Музейної площі в Амстердамі, переможці «Євробачення» Conchita Wurst та Emmelie de Forest, європейські зірки Blind Channel, S10 та Malik Harris. Учасниками заходу стануть українські суперзірки, які тричі принесли Україні перемогу на «Євробаченні» Kalush Orchestra, Jamala та Ruslana, а також справжня легенда України та Європи – VERKA SERDUCHKA & band.

Головним медіапартнером телемарафону Embrace Ukraine #StrivingTogether є найпопулярніше ранкове шоу країни «Сніданок з 1+1», що нині транслюється на телеканалах ТЕТ та 2+2 щоденно, а також в YouTube. В ефірі «Сніданку» з 16 червня відбуватиметься спеціальна благодійна акція, в межах якої глядачі можуть зробити донати через платформу UNITED24 та стати обдарованими унікальними тематичних подарунками від зірок.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня на телеканалах ТЕТ та 2+2, а також в YouTube з 7:00 у будні та з 8:00 на вихідних.

 

Читайте також