НовиниНовини6 вересня 2024

Співак YAKTAK здійснив мрію доньки героя, який загинув під час ворожого обстрілу на Донеччині

Команда проєкту «Здійсни мрію» від 1+1 media продовжує підтримувати дітей, підопічних фонду  «Діти Героїв», батьки яких загинули внаслідок війни. Нещодавно вдалося реалізувати мрію 18-річної Юліани Євпак, тато якої став на захист України ще з початку російсько-української війни. У вересні 2022 року чоловік отримав поранення несумісні з життям, він загинув під час ворожого обстрілу в Бахмутському районі.

Реалізувати заповітне бажання дівчини та влаштувати сюрприз у самій столиці, куди з Житомирщини приїхала дівчина, допоміг Нікіта Добринін, ведучий проєкту «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, ментор ініціативи. Нікіта посприяв особистому знайомству з улюбленим артистом Юліани — YAKTAK. 

«Хочу виказати свою підтримку дітям, які втратили рідних під час великої війни. Надихати та допомагати їм — найголовніше для кожного з нас», — розповів Нікіта.

Зустріч із кумиром відбулася на локації «Вище неба», звідки відкривається дивовижний панорамний краєвид на місто. Дівчина не лише поспілкувалася з YAKTAK, але й заспівала з ним кілька улюблених пісень. 

«Дуже ціную, що маю можливість дати хороші емоції в життя людей, долі, зокрема Юліани. Що може бути ціннішим для автора?», — зазначив YAKTAK. 

Переглянути, як це відбулося можна у тематичному відео на офіційних сторінках 1+1 media в Instagram і Facebook. До того ж вже у цю неділю, 8 вересня, о 9:00 на телеканалі ТЕТ у проєкті «Ближче до зірок» вийде спеціальний сюжет про здійснення мрії. 

Нагадуємо, що нещодавно також було реалізовано ще одну мрію. Амалія Лавровська зустрілася з улюбленою співачкою DOROFEEVA та заспівала з нею на одній сцені. Детальніше про це — за лінком.

Читайте також