НовиниНовини14 квітня 2021

Стала відома дата прем’єри проекту «Вражаючі історії ТСН» на 1+1

Безпосередніми учасниками кожного фільму будуть і журналісти ТСН, адже вони не просто висвітлювали кожну історію, а впливали на хід подій,  часто їхні вчинки та дії ставали запорукою щасливого завершення історій.

Глядачі побачать історію  літнього інтелігента-інженера Олександра, у якого квартирна мафія відібрала квартиру, в результаті чого чоловік майже 4 роки прожив на вулиці. У схемі були задіяні правоохоронці, судді, бандити, і тільки завдяки журналістам ТСН та юристам історія отримала щасливий кінець.

«Історія дяді Саші — це приклад того, що критична маса хороших людей може змінити навіть катастрофічну ситуацію. Цей кейс дуже важливий для мене особисто, адже він свідчить, що можна змінити, як долю окремої людини, так і ситуацію в державі — головне мати багато однодумців та бути готовими до великої роботи», — розповідає журналіст ТСН Станіслав Ясинський, який розслідував цю історію.

У «Вражаючих історіях ТСН» розкажуть про дітей, які народились і жили в лісі в саморобній хатині зі своїм татом. Журналістка ТСН Неллі Ковальська розповіла цю історію на всю країну, а коли дітей забрали в інтернат, журналістка підтримувала чоловіка довгий час, поки він боровся за своїх дітей. Чим закінчилась історія «дітей-мауглі», вже скоро можна буде дізнатися на 1+1.

«Це настільки унікальна історія, що вони прожили майже все своє життя, відірваними від суспільства, від людей, і при цьому вони абсолютно адекватні, здорові, навчені, грамотні, класні діти.  І в якийсь момент  стало зрозуміло, що, це - не банальна історія і треба її продовжувати», — згадує Неллі Ковальська.

Також у новому проекті розкажуть деталі резонансної історії про київського терориста, який з вибухівкою захопив банківське відділення та взяв у заручники людей. Спецкореспондент ТСН Олександр Загородний — єдиний журналіст, який  на вимогу терориста погодився зайти у приміщення  на переговори.

«За 25 років в журналістиці я часто стикався із ситуацією, коли на найважливіші події чи моменти нас намагаються не пустити. І я розумію, що це - правильно з точки зору спецслужб. Але мій журналістський обов’язок — показати людям, що відбувається насправді. Така наша сутність, наше завдання, наше покликання», — розповідає Олександр Загородний.

Один із випусків проекту буде присвячений шведському хлопцю з українським корінням, що прилетів до України шукати свою маму. Також глядачі побачать резонансну історію про дворічну дівчинку, яку невідомі нібито викинули на трасі з білого лімузину та багато інших.

«Вражаючі Історії ТСН» будуть виходити в ефір по буднях о 18:30. Місія проекту — показати, що навіть у найскладніших життєвих обставинах завжди є вихід, надихнути українців на віру в світле майбутнє. Адже в кожній історії, яку побачать глядачі, є не тільки головні герої. Поруч з ними в найдраматичніші моменти завжди опиняються небайдужі люди.

Виробництвом проекту займається 1+1 Продакшн.

Не пропустіть прем’єру «Вражаючих історій ТСН» вже 19 квітня о 18:30 на телеканалі  1+1.

Читайте також