НовиниНовини15 травня 2024

Стань волонтером 15-го ОМКФ: стартував прийом заявок!

15-й Одеський міжнародний кінофестиваль розпочинає прийом заявок на волонтерство

Одеський міжнародний кінофестиваль запрошує вас стати частиною головної кіноподії літа та приєднатися до дружньої команди волонтерів ОМКФ! Якщо ви любите кіно, бажаєте отримати безцінний досвід, взяти участь в організації масштабного глядацького кінофестивалю, першими побачити найкращі світові кінохіти та національні прем'єри — долучайтесь до 15-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Волонтери Одеського міжнародного кінофестивалю — важлива частина організаційної команди. Саме вони першими зустрічають гостей ОМКФ, мають можливість побачити найкращі світові хіти, національні прем'єри та стати частиною дружньої волонтерської родини! З моменту першого ОМКФ у 2010 році до волонтерської команди ОМКФ приєдналося понад тисячу осіб, багато з яких продовжили свій професійний шлях у команді Одеського кінофестивалю. 

Що потрібно знати про роботу волонтера та якими вміннями володіти:

  • волонтером може бути людина не молодше 18 років;
  • мати можливість перебування в Києві в період з 10 до 20 липня 2024 для участі в освітніх тренінгах і безпосередньо в роботі фестивалю;
  • робочий день волонтера триває не більше 5 годин;
  • волонтер здійснює діяльність на добровільній та безоплатній основі.

На кожного, хто подав заявку, чекає співбесіда.

Заявки приймаються до 24 червня за посиланням

Наголошуємо, що діяльність волонтерів під час ОМКФ буде здійснюватись з дотриманням всіх правил безпеки у зв’язку з війною (у випадку повітряної тривоги ви матиме змогу пройти до укриття). Будь ласка, зверніть увагу, ОМКФ не оплачує поселення та проїзд волонтерів.

Нагадаємо, що 15-й Одеський міжнародний кінофестиваль пройде з 12 по 20 липня 2024 року в місті Київ.

15-й Одеський міжнародний кінофестиваль проходить за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Читайте також