НовиниНовини25 серпня 2020

Супергерої йдуть до школи: ПЛЮСПЛЮС випустив ролик про правила поведінки у школі

Анімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку розробив анімований мультфільм «Супергерої йдуть до школи» для учнів 1-4 класів. Улюбленці глядачів телеканалу і головні герої мультфільму Трикутя, Квадрик та Кружко знайомлять школярів із правилами поведінки з метою убезпечення від COVID-19 під час навчання.

Ролик розповідає про прості правила поведінки, яких слід дотримуватися на території освітнього закладу: одягати маску, дезінфікувати та мити руки з милом частіше, повідомляти про погане самопочуття тощо. Він є логічним продовженням циклу мультфільмів ПЛЮСПЛЮС про супергероїв на карантині, які стартували на початку карантину. Раніше канал вже випустив анімовані історії про активності вдома під час карантину, попередження зараження коронавірусом та серію зарядок, а також про координацію та покращення настрою тощо.

«Для телеканалу ПЛЮСПЛЮС важливо, щоб діти отримували як розважальний контент, так і соціально-інформативний. Нашими глядачами є також батьки, і ми прагнемо створювати продукти, які будуть корисними для виховання та поведінки їхніх дітей. Карантин показав, наскільки дітям необхідне живе спілкування та взаємодія. І цим роликом ми прагнемо у максимально доступній для них формі донести, як безпечно для здоров’я повернутися до спілкування з друзями та навчання у класі», — коментує Іванна Найда, генеральна продюсерка нішевих каналів 1+1 media.

«Супергерої йдуть до школи» стане у пригоді не лише батькам, але й учителям. Вони матимуть нагоду використати ролик як інтерактивну альтернативу нагадуванню правил поведінки під час пандемії — у рамках тематичних уроків у закладах загальної середньої освіти, а також 1 вересня під час першого уроку. Мультфільм отримав схвалення Міністерством освіти і науки України, що підтримало цю ініціативу. Адже з урахуванням ситуації, що змінюється мало не щодня, першочерговим є донесення школярам основних правил безпечної поведінки в освітніх закладах для попередження розповсюдження захворювання в Україні.

Мультфільм можуть подивитися на youtube каналі ПЛЮСПЛЮС та на 1+1 video як вчителі та батьки, так і дітлахи. Окрім цього, ПЛЮСПЛЮС розробив інформаційно-тематичний плакат на основі мультфільму «Супергерої йдуть до школи», який роз’яснює правила поведінки з метою убезпечення від COVID-19 для освітніх закладів.

Вмикайте ПЛЮСПЛЮС або заходьте на телеканал онлайн. Слідкуйте за новинами ПЛЮСПЛЮС на сторінках у instagram та facebook, адже телеканал підготував багато цікавого у новому сезоні.  

 

Додатково:

ПЛЮСПЛЮС — анімаційний, розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. ПЛЮСПЛЮС — це продукти власного виробництва, найкраще зі світової анімації, улюблені Disney, Nickelodeon, а також розвиваючі та пізнавальні програми.

Читайте також