НовиниНовини11 серпня 2022

«Світ навиворіт» повертається на YouTube: улюблені випуски стануть доступними іноземними мовами

Зараз, коли Україна переживає важкі часи та триває повномасштабна війна з росією, «Світ навиворіт» повертається, щоб дарувати глядачам позитивні враження. Команда проекту продовжує працювати та створювати новий унікальний контент.

Відео: https://youtu.be/_0iUPxpCxHk

Відтепер улюблена програма підкорює весь світ, виходячи різними мовами на YouTube. Англійська, польська, французька версії каналу вже працюють, справжній ажіотаж викликала іспаномовна версія – глядачі з усього світу щодня відкривають для себе світ очима українців. Крім цього, контент «Світ навиворіт» доступний українською мовою на YouTube.

Окрім улюблених випусків та нових програм, у відеоблозі відтепер систематично з’являтимуться  ексклюзивні відео з архівного матеріалу, який Дмитро Комаров назбирав за 12 років мандрівок, та частину якого ще не показували. 

«Весь світ захоплюється мужністю нашого народу. Нам, українцям, зараз особливо потрібні натхнення і позитивні емоції, щоб ставати ще сильнішими. Тому навіть під час повномасштабного вторгнення росії «Світ навиворіт» продовжує працювати і дарувати враження. Наша команда створює ексклюзивний, дуже яскравий контент, щоб кожен українець мав можливість хоча б на 10 хвилин відволіктись від реальності та посміхнутись навіть у найтяжчі часи», – розповів Дмитро Комаров.  

Нагадаємо, з 15 серпня 0 17:00 улюблені випуски проекту можна буде побачити і на телеканалі «ТЕТ».

Програма «Світ навиворіт» – це, перш за все, неймовірні історії людей по всьому світу, які надихають та на власному прикладі доводять: добро завжди перемагає, а віра у власні сили здолає будь-які перешкоди. 12 років Комаров знайомить з українською культурою найвіддаленіші народи світу. Він годував борщем дикі племена і підіймав український прапор на найвищих гірських вершинах. У найважчий для України час телеведучий активно займається благочинністю, документує наслідки російських злочинів проти України, а відтепер знову продовжує показувати дива світу українським глядачам.

 

Читайте також