НовиниНовини10 серпня 2021

Телеканал 1+1 покаже марафон проєктів до Дня Незалежності України

Після святкового спецвипуску ТСН глядачі 1+1 зможуть подивитись яскраве концертне шоу на НСК «Олімпійському», учасниками якого стануть понад 30 українських артистів.

Продовжить святковий марафон подій на «1+1» унікальний проєкт «Ковчег «Україна»: десять століть української музики в одному концерті», який об'єднає фольклорну і класичну музику, національну культурну спадщину, образотворче мистецтво та новітні технології в одному перформансі. Концерт відбудеться за підтримки Міністерства Культури України, а виробництвом проєкту займається Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка. В шоу візьмуть участь Святослав Вакарчук, Джамала, Alina Pash, Юлія Саніна, Alyona Alyona та інші. Концерт має на меті перезавантажити «музичні архіви» десяти століть і зробить фольклорну музику цікавою для сучасної аудиторії. Диригенткою стане Оксана Линів, яка входить у трійку найкращих диригенток сучасності.

Окрім того, на телеканалі 1+1 запланований показ концерту під назвою «Українська пісня», який розповість історію української музики за 30 років незалежності України, розпочинаючи від рок-гурту ВВ до електро-фольк гурту Go-A. Зірки заспівають хітові пісні, на яких зростало та продовжує зростати українська молодь. Також у концерті візьмуть участь гурт KAZKA, Ірина Білик, Тіна Кароль, гурт Бумбокс та інші. Виробництвом проєкту займається Big Entertainment Shows.

Дати трансляцій стануть відомі вже незабаром.

Читайте також