НовиниНовини9 вересня 2020

Телеканал «1+1» вп’яте визнано лідером перегляду у цифрових телемережах згідно Telecom Awards 2020

Минулої суботи, 5 вересня, відбулася П’ята ювілейна всеукраїнська церемонія нагородження компаній та персоналій телеком та медіа індустрій України у рамках конференції Telecom Ukraine 2020 в Одесі. Щорічно на церемонії експерти у сфері телеком та медіа оцінюють інноваційні проекти, відкриття, а також загальну професійну діяльність та успіхи компаній медіаринку у 21 номінації. Цього року телеканал «1+1» вчергове визнано найкращим у номінації «Лідер перегляду у цифрових телемережах». Це вже п’ята перемога телеканалу у цій номінації з моменту запуску церемонії Telecom Awards.

 

 «1+1» — перший україномовний загальнонаціональний телеканал, один із лідерів вітчизняного телевиробництва та найулюбленіший телеканал мільйонів українських глядачiв. За даними нещодавнього всеукраїнського національного репрезентативного опитування Info Sapiens, серед українських телеканалів жителі країни найчастіше дивляться та найбільше довіряють «1+1».

 

У 2020 році телеканал «1+1» святкує 25 років виходу в ефіри телеглядачів.  З нагоди святкування протягом вересня-жовтня читачі видання «Телекритика» познайомляться зі співробітниками каналу, які разом зі своїми командами працюють над тим, аби «1+1» залишався улюбленим для українців і був лідером телеперегляду.

Читайте також