НовиниНовини24 липня 2020

Телеканал 2+2 святкує десяту річницю та розпочинає ювілейний телесезон!

Протягом 10 років канал 2+2 розвивав виробництво власного контенту, працював над зміцненням бренду та врешті став улюбленим телеканалом мільйонів глядачів. За результатами першого півріччя 2020 року канал впевнено посідає 7 місце за аудиторією 18-54 50 тис+ серед ТОП-10 загальнонаціональних мовників, а в червні 2020 року частка аудиторії каналу сягнула рекордних 4,7 %.

«Нещодавно 2+2 був нішевим телеканалом та належав до когорти каналів другого ешелону, але сьогодні ми впритул наблизилися до шістки великих мовників та з упевненістю констатуємо, що контент, який ми пропонуємо, цікавий широкій аудиторії. У нас амбітні цілі та прагнення досягти ще більш вражаючих результатів», коментує Сергій Кизима, генеральний продюсер телеканалу 2+2.

У новому сезоні на глядачів каналу 2+2 чекає оновлена інформаційна програма «Спецкор» з незмінними ведучими Олександром Моторним та Русланом Ярмолюком, а також більше різноманітних спецпроектів від ведучої Катерини Нестеренко та журналістів  інформаційно-розважального проекту «Джедаі».

17 серпня відбудеться перша серіальна прем’єра детективної історії «Звонар-2» про непросте життя оперативника Антона Звонцова, який майстерно поєднує роботу в правоохоронних органах з вирішенням приватних завдань. У новому сезоні на головного героя розпочнеться справжнє полювання — небезпечні вороги, які бажають помститися оперативнику, ще більш заплутані справи та новий керівник відділу, який з кожним днем викликає у Звонцова багато підозр.

З 18 серпня на телеканалі 2+2 розпочнуть виходити прем’єрні випуски програми «Загублений світ», в яких ведучі Максим Сухенко та Геннадій Попенко розкажуть про найзухваліші пограбування століття, неймовірні історії втеч, таємниці всесвіту та катаклізми, які змусили людство здригнутись.

Для шанувальників детективного жанру канал 2+2 продовжить показ культового американського серіалу «Кістки» про взаємовідносини і спільні розслідування спеціального агента ФБР Сілі Бута і судового антрополога, доктора Темперанс Бреннан.

У вересні 10-й ювілейний телесезон каналу 2+2 буде продовжено низкою яскравих прем’єр  гостросюжетних серіалів власного виробництва — «Булатов», продовження детективної історії «Брати по крові-2», а також екшен-серіал «Ангели».

2+2 — більше ніж ти думаєш!

Читайте також