НовиниНовини1 вересня 2021

Телеканал ПЛЮСПЛЮС презентує новий анімаційний проєкт «Дивомандри»

Також 1 вересня серед учнів 1-6 класів оголошено всеукраїнський конкурс, у межах якого будуть зібрані найцікавіші міфи та легенди України. Експертне журі визначить 10 найцікавіших та найкраще оформлених міфів та легенд, і за мотивами кожного з них телеканал ПЛЮСПЛЮС створить анімаційний серіал.

«Для «Освіторії» було важливо, аби вчителі по всій Україні мали доступ до якісної розробки першого уроку навчального року. Саме тому читачам «Освіторія медіа» був запропонований конструктор: готові елементи уроків відповідно до вікової категорії учнів, а також бажаних акцентів і концепцій. Учителі зможуть як втілити елементи конструктору на власному уроці, так і разом із учнями долучитися до Всеукраїнського відкритого уроку в режимі онлайн. Наша мета — залучити дітей до інтеракції та осмислення історії України, ролі кожної людини в неї та, при цьому, виховати в них відчуття світового громадянства», — коментує Ярослава Мозгова, координаторка Тренінгового центру «Освіторії».

Також цього року телеканал ПЛЮСПЛЮС у партнерстві з видавництвом «Ранок» розробив серію робочих зошитів з патріотичного виховання для початкової школи (1-4 класів) на тему «МИ – УКРАЇНЦІ». Зошити можуть використовуватися як додатковий навчальний матеріал на уроках та в позаурочний час.

Побачити перший епізод «Дивомандрів» можна буде вже 1 вересня, у середу, о 19:45 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС. Не пропускайте прем’єри та продовження улюблених мультсеріалів на телеканалі ПЛЮСПЛЮС. Підписуйтеся на сторінки телеканалу у соціальних мережах instagram і facebook, щоб слідкувати за анонсами, новинами ПЛЮСПЛЮС та подіями у світі анімації. 

Читайте також