НовиниНовини3 вересня 2020

Телеканалу «1+1» – 25 років!

Група 1+1 media вітає телеканал «1+1» з 25-річчям. 3 вересня 1995 року в ефірі УТ-1 вперше ведуча Людмила Клепакова промовила: «Вітаємо вас! В ефірі "Студія 1+1"». З того дня минуло 25 років, і за цей час канал став основою групи 1+1 media, створивши безліч грандіозних телепроєктів, популярних серіалів і сформувавши найпотужнішу команду професіоналів. 

 

Зокрема, «Сніданок з 1+1», разом з яким прокидається вся країна, та який, згідно з телерейтингами, залишається найпопулярнішим ранковим шоу на українському телебаченні. Телевізійна Служба Новин, яка щоразу збирає біля екранів мільйони глядачів, розповідаючи українцям найважливіші події з життя країни. Наймасштабніші прямоефірні шоу – «Голос країни», «Голос. Діти» і «Танці з зірками», які щосезону відкривають світу таланти, запалюють нові зірки та дарують глядачеві яскраві емоції. Та власне серіальне виробництво, яке з кожним роком нарощує кількість продукції, приділяючи увагу її розмаїттю та якості.

Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media: «Канал «1+1» є флагманським каналом всієї групи 1+1 media – фактично це фундамент, на якому тримається холдинг. «1+1» – це симбіоз людей, ідей і їхнього втілення в життя. В нас дуже крута команда, яка відрізняється волелюбством, широтою світогляду, сміливістю до експериментів і легкістю їхньої реалізації. Безумовно, наріжним каменем телеканалу є ТСН і «Сніданок з 1+1» – програми, без яких важко уявити 1+1. Ми не просто інформуємо, ми і розважаємо глядачів, за що вони з вдячністю повертаються щодня до нас».

 

Серед найпопулярніших проєктів телеканалу – серіали «Школа», «Останній москаль», «Великі Вуйки» та «СидОренки – СидорЕнки», тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим, реаліті-шоу «Міняю жінку» та «Одруження наосліп». А також документальні проєкти «Розщеплені на атоми», «Україна. Повернення своєї історії», «Скарби нації» та повнометражна стрічка за романом Василя Шкляра «Чорний ворон», які стали подією для всієї країни. Велику популярність серед глядачів мають програми Департаменту журналістських розслідувань – «Гроші», «Секретні матеріали» та «Українські сенсації», а також проєкти студії «Квартал 95».

Для того, аби відзначити чверть століття на українському телебаченні, ювілейний сезон «1+1» розпочався з яскравого промо-ролику «25 слів про 25 років» та глобального редизайну, представивши глядачам оновлене візуальне оформлення 1+1. ТСН презентувала нову ультрасучасну студію, де з’явився технологічний арт-об’єкт – діджитальний куб, а також ще більша проекційна відеостіна та підлога, яка повертається на 360 градусів.

 

Також до 25-річчя, окрім яскравих прем’єр та редизайну, телеканал готує ряд подарунків і активностей протягом вересня як для співробітників 1+1 media, так і для глядачів. Спеціально до 25-річчя «1+1 Продакшн» підготував фільм «1+1. 25 років ти не один», в якому глядачам покажуть, як змінилася країна та телеканал «1+1» за чверть століття, а також нагадають про улюблені ТВ-проекти, з яких починалось сучасне українське телебачення. Зірки та політики, лідери думок та продюсери в інтерв`ю поділяться своїм поглядом на значення телеканалу 1+1 для українців, його роллю у ключових суспільних подіях, а також згадають про перше знайомство з каналом, розкривши ексклюзивні подробиці. Прем’єра фільму відбудеться 12 вересня о 22:00.

 

Окрім цього, протягом вересня-жовтня читачі видання «Телекритика» познайомляться зі співробітниками каналу, які разом зі своїми командами працюють над тим, аби «1+1» залишався улюбленим для українців і став лідером телеперегляду.

 

«Сьогодні у групи є сильні позиції, і задача каналу на найближчий час – стати беззаперечним лідером телеперегляду. Вже восени цього року заходять нові великі проєкти, на наступний рік заплановано більше 300 годин праймових прем’єрних серіалів, нові проєкти та рімейки вже улюблених історій. Ми і далі створюватимемо продукти, які формуватимуть нові тренди і точно не залишатимуть байдужими українців. І, що найважливіше, – завжди залишатимемося національним українським патріотичним каналом для загального сімейного перегляду», – прокоментував Ярослав Пахольчук.

 

Читайте також