НовиниНовини2 липня 2021

Телеканали групи 1+1 media здобули 4 нагороди ІV Церемонії Big Data Awards

1 липня одразу 4 телеканали групи 1+1 media здобули відзнаки ІV Церемонії Big Data Awards. Зокрема, за результатами 2020 року флагманський телеканал холдингу 1+1 став лідером в категорії телеканалів загальної тематики, ТЕТ — у категорії розважальних телеканалів, ПЛЮСПЛЮС став кращим серед дитячих телеканалів, а Бігуді здобули першість серед каналів, що демонструють серіали.

Крім цього, у номінації «Лідер 2020 серед дитячих телеканалів» другу сходинку посів Nick з дистрибуційного портфоліо 1+1 media.

 «Неймовірно радісно та почесно отримати нові професійні відзнаки, які вкотре підтверджують лідерство каналів 1+1 media у своєму сегменті. Глядач — наш найкращий друг, тож саме його прихильність — це наша головна мета. Продовжуватимемо рухатись далі, щоб бути цікавими різножанровій глядацькій аудиторії та збільшувати аудиторію прихильників у діджитал сегменті, які обирають «плюси», — коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media.

Премія Big Data Awards — щорічна відзнака у сфері телеперегляду, яка вручається за високі показники в системі Big Data Raiting упродовж року. Переможці премії визначаються за результатами підсумків щомісячного лідерства у тій чи іншій категорії.

Загалом група 1+1 media має 16 нагород Big Data Awards, щороку здобуваючи першість у ключових категоріях.

Читайте також