НовиниНовини4 січня 2021

ТСН показала річний рекорд охоплення аудиторії

Окрім того, Наталія Мосейчук розповіла про те, як завдяки ТСН та небайдужим українцям 9-річний Святослав Пішак знову отримав дах над головою. У хлопчика кілька років тому виявили рак крові. Після численних хіміотерапій він пішов на поправку, але у липні родину спіткало горе —  їхній будинок із усім майном згорів, і хлопчик із батьками мешкав у старій хаті без опалення. Проєкт «Здійсни мрію» втілив бажання Святослава прилетіти на останній дзвоник у школу на гелікоптері, щоб привітати сестру, а небайдужі глядачі ТСН та благодійники допомогли зібрати гроші на відбудову згорілого будинку. Закуплені будівельні матеріали, котел і батареї. Зараз ще триває ремонт, планують підключення житлово-комунальних послуг та будуть обживати будинок поступово. У знак вдячності Святослав передав Наталії Мосейчук малюнок, де намалював себе разом із ведучою.

«Святику, дуже хочеться, щоб минулий рік ваша родина забула, як страшний сон. Щоб нова хата була вам у радість, щоб там траплялись тільки хороші події. А ми підстрахуємо», — звернулась до хлопчика Наталія Мосейчук.

https://www.youtube.com/watch?v=iUwP_Pv5hDw

Нагадаємо, 31 грудня 2020 року підсумковий випуск ТСН на каналі «1+1» подивилося 4,3 мільйона телеглядачів*. Рейтинг склав 4,3%, частка — 13,7% за аудиторією 18-54 (50+). Випуск став лідером слота.

*охоплення за аудиторією 4+ (Україна)

Показники розраховані на основі попередніх даних. Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі — Nielsen; моніторинг — Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «1+1». Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Читайте також