НовиниНовини21 грудня 2020

ТСН покаже зимовий сезон спецпроекту «Україна All Inclusive»

Так, спеціальний кореспондент ТСН Мирослав Ганущак вирушить в українські села, де ніколи не почуєш української мови. Проте, там можна сповна насолодитись автентичним зимовим відпочинком: стрибнути у крижану гірську річку, попаритись у чанах, вирушити на термальні джерела, скуштувати крафтові сири та вина.

Тетяна Штан відкриє глядачам туристичну зимову Вінничину та вирушить у «місця сили», де можна загадати новорічні бажання. Вона відвідає стародавній язичницький храм та монастир, у якому живе лише 5 монахів, невелику ферму із унікальною породою українських коней під назвою «Гуцулики» та поселиться в усамітненому «будиночку хоббіта» із каміном, де з балкону можна спостерігати за дикими тваринами.

Людмила Бадалян дослідить Кам’янець-Подільський, де усім відому фортецю можна відкрити для себе зовсім з несподіваної сторони: оглянути її з повітряної кулі, а також потрапити на театралізований «відьомський шабаш». Окрім того, Кам’янець-Подільський може здивувати катанням на бронетранспортері по каньйону та загадковим рестораном без вивіски.

Марина Макущенко у своєму сюжеті покаже зимовий відпочинок біля моря із вражаючими краєвидами Миколаївщини, равликовою фермою та зимовим рафтингом. Марія Шевченко вирушить у похід Карпатами. Журналістка випробує гірські трим-маршрути різної складності - із ночівлею у мисливських будиночках у горах, приготуванням страв на вогнищі, фотосессією в автентичних костюмах, із конями та собачими упряжками. Окрім того, у сюжеті розкажуть, як підготуватись до гірської подорожі.

Дивіться спецпроект «Україна All Inclusive. Зима» з понеділка по п’ятницю о 19:30 в ефірі ТСН на телеканалі «1+1».

Читайте також