НовиниНовини3 вересня 2021

TСН.ua дев’ятий місяць поспіль є лідером новинних Інтернет-ресурсів України

Згідно з даними дослідницької компанії Gemius Audience, новинний ресурс групи 1+1 media ТСН.ua у серпні 2021 року відвідало 8 380 440 користувачів. Це майже на мільйон більше, ніж у найближчого конкурента.

У порівнянні з липнем цього ж року, на сайті збільшилась кількість переглядів сторінок на 10%, а більшість рубрик демонстрували стале зростання. Зокрема, показники розділів «Ексклюзив», «Економіка», «Проспорт», «Світ» зросли в кілька разів.

Також редакція сайту спільно з колегами з Телевізійної служби новин оперативно висвітлювала заходи зі святкування 30-річчя Незалежності України. А онлайн-трансляцію параду в центрі Києва переглянули мільйони Інтернет-користувачів із річних країн.

Крім цього, напередодні, 23 серпня, команда проєкту відсвяткувала 13-річчя. Перша новина на ТСН.ua з'явилась у серпні 2008 року. Відтоді проєкт здобув величезну прихильність аудиторії, а нині ресурс є найпопулярнішим новинним сайтом України і найпотужнішим мультимедійним новинним ресурсом УАнету, про що свідчить статистика з соцмереж. Так, у серпні кількість підписників Facebook-сторінки зросла на 14 000 та становить понад 2 млн, YouTube зріс на 34 000 фоловерів і сумарно становить понад 2,6 млн, аудиторія Twitter ТСН.ua – це 808 000 читачів, а в месенджерах Telegram та Viber – сумарно понад 120 000.

Світлана Панюшкіна, керівниця ТСН.ua, коментує: «Дякуємо нашим читачам, кількість яких щомісяця зростає. На осінь ми готуємо ще більше ексклюзивів та цікавого контенту. Ви надихаєте нас на нові висоти!».

Читайте також