НовиниНовини21 серпня 2020

ТСН.ua виповнилося 12 років

Сьогодні, 21 серпня, проєкту ТСН.ua виповнилося 12 років. Сайт є одним із провідних новинних ресурсів в Україні і впродовж останніх років обіймає лідерські позиції у переліку топ-10 інтернет-ЗМІ. За даними компанії Gemius, ТСН.ua впевнено тримає 2 позицію серед новинних ЗМІ за показниками охоплення користувачів. 

Щодня читачі ТСН.ua оперативно отримують останні новини України та світу на сайті, у мобільному застосунку і на сторінках соціальних мереж.

«Мільйони — це цифри про ТСН.ua. За час існування сайту наші журналісти написали майже мільйон публікацій, а щодня наш ресурс відвідує більше мільйона користувачів. Редакція працює над тим, щоб читачам було цікаво щодня до нас заходити. Вже цієї осені ТСН.ua планує запустити оновлений сайт. Ми ставимо за мету розвивати нові цікаві та корисні рубрики. Наша команда надзвичайно пишається тим, що діяльність проєкту вже має власну історію. Довіра читачів для нас й надалі залишається найвищою цінністю, а чесність, достовірність і оперативність – головними пріоритетами. Дякуємо нашим читачам, що скільки років вони з нами. Будемо й надалі вражати вас і тримати у курсі всього, що відбувається в Україні та світі», — розповіла керівниця проєкту ТСН.ua Світлана Панюшкіна.

За даними інтернет-дослідницької компанії Gemius, у липні сайт відвідали 5,8 млн користувачів. Аудиторія ТСН.ua у Facebook становить 2.0 млн, в Instagram — 0.6 млн, у Telegram — 55 тис, на YouTube-канал підписано понад 2.0 млн користувачів.

Нагадуємо, новинний сайт TSN.ua входить до складу групи 1+1 media, напрям «Інформаційне мовлення». Станом на сьогодні TSN.ua посідає 2 місце серед усіх новинних видань за даними Gemius Audience та охоплює майже 25% усіх інтернет-користувачів. Сайт, який починався як інтернет-проєкт Телевізійної служби новин (ТСН) на телеканалі 1+1, став потужним джерелом новин для користувачів, які цікавляться подіями в Україні та за кордоном.

 

Читайте також