НовиниНовини4 грудня 2017

ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook

Провідний новинний ресурс ТСН.ua запустив онлайн-мовлення в Facebook - ТСНLive. За місяць роботи в тестовому режимі канал провів ряд трансляцій та вже зібрав півмільйона переглядів. Зокрема, команда проекту побувала за лаштунками репетиції прими-балерини Національної опери Катерини Кухар, показала вражаючі експонати із запорізького музею ретро-автомобілів, провела онлайн-лекцію відомого мандрівника Євгена Іхельзона про зимовий відпочинок в теплих краях, а в перший день зими організувала онлайн-екскурсію унікальним виробництвом новорічних іграшок.

«Для себе ми сформулювали завдання ТСН Live досить просто: це найцікавіше, пізнавальне, незвичайне і надихаюче, що ви хотіли б побачити в реальному часі, але не змогли або пропустили, - розповідає головний редактор ТСН.ua Костянтин Войтенко. - Після Нового року ми збільшимо кількість стрімів і розширимо їх географію. Буде багато сюрпризів і несподіванок».

Зазначимо, новий напрямок очолить Юлія Юценко, яка раніше працювала редактором новин ТСН.ua. Приєднуйтесь до групи ТСН Live в Facebook і першими дізнавайтеся про найцікавіші трансляції - https://www.facebook.com/livetsn/

ТСН.ua - новинний сайт № 1 в українському інтернеті. Щомісяця близько 3.5 мільйонів унікальних відвідувачів дізнаються новини саме з ТСН.ua. Понад 60% з них роблять це з мобільних пристроїв. ТСН.ua лідер серед новинарів у соціальних мережах. Зокрема, в Facebook на сайт підписано близько 920 тисяч користувачів, в Twitter майже мільйон.

Читайте також