НовиниНовини4 червня 2024

У Києві відбувся фестиваль Ukrainian Creative Stories 2024, медіпартнером якого стала 1+1 media

Нещодавно, 30-31 травня, у Києві відбувся фестиваль Ukrainian Creative Stories 2024.

Цьогоріч 1+1 media, а також телеканал ТЕТ, стали головними медіапартнерами заходу. На події виступили провідні фахівці рекламно-комунікаційного ринку України, серед яких були корпоративні спікери 1+1 media. 

Так, комерційний директор 1+1 media Валерій Варениця розповів про трансформацію телебачення та його можливості в сучасних умовах.

Генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Оксана Петришин і креативний продюсер телеканалу ТЕТ Роман Лукін поділились тим, як створювати контент в умовах повномасштабної війни.

Також керівниця корпоративних комунікацій 1+1 media Яна Ляхович розповіла про CSR і соціальні кампанії як важливі комунікації бренду.

У межах Ukrainian Creative Stories 2024 також пройшла церемонія нагородження Ukrainian Design: The Very Best Of 2024 та ADC*UA Awards 2024, і оголошення переможців 25-го Київського Міжнародного Фестивалю Реклами. Події відкрили та провели ведучі проєкту «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ — Наталі Солонік і Нікіта Добринін.

“Дякуємо партнерам за плідну співпрацю та такі важливі у наш час ініціативи. Продовжуємо разом драйвити індустрію та плюсувати українську разом”, - прокоментували в 1+1 media.

Зазначимо, що цьогорічним партнером Ukrainian Creative Stories 2024 — стали AB InBev Efes Ukraine.

Читайте також