НовиниНовини16 квітня 2024

У київському «Оскарі» за ініціативи Київстар ТБ покажуть український мультсеріал: вхід вільний

З 17 по 23 квітня у київському кінотеатрі «Оскар» у ТРЦ «Гулівер» покажуть мультсеріал «Книга-мандрівка. Міста» за ініціативи Київстар ТБ.

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ запрошує на благодійні покази мультсеріалу «Книга-мандрівка. Міста». Серію мультфільмів про незламні українські міста — Київ, Харків, Чернігів, Миколаїв, Запоріжжя, Суми, а також про Чорнобиль покажуть впродовж тижня з 17 по 23 квітня о 10:00 в кінотеатрі «Оскар» у ТРЦ «Гулівер» (м. Київ, Спортивна площа, 1А).

«Для Київстар ТБ дуже важливо підтримувати контент українського виробництва, а особливо, якщо це пізнавальний контент для дітей. "Книга-мандрівка. Міста" — це мультсеріал, у якому в кожному епізоді дитина дізнається важливі факти з історії наших незламних українських міст. Знати історію своєї країни надзвичайно важливо, тож ми в Київстар ТБ хочемо, аби якомога більша кількість родин змогла побачити цей мультсеріал, тому створили таку можливість — переглянути всі ці епізоди на великому екрані в кінотеатрі "Оскар". Це чудова можливість батькам та дітям провести час разом, перезавантажитися і відпочити. Окрім цього, ми плануємо залучити до показу діток зі "Школи Супергероїв", лікарні "Охмадит", різних благодійних та громадських організацій, аби подарувати їм можливість відчути атмосферу кіно», — прокоментував СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

Кількість місць лімітована, а зареєструватися на показ можна, заповнивши форму за посиланням. Після реєстрації на вказану у формі пошту прийде підтвердження про реєстрацію та запрошення, яке необхідно показати на вході до кінозала.

Проєкт «Книга-мандрівка. Міста» створений за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)». Київстар ТБ та 1+1 media виступили медійними партнерами ініціативи. 

Читайте також