НовиниНовини5 червня 2023

У соцмережах 1+1 media стартує спеціальна рубрика «Як ти тримаєшся?»

5 червня на сторінках групи 1+1 media в соціальних мережах стартувала нова рубрика — «Як ти тримаєшся?».

5 червня на сторінках групи 1+1 media в соціальних мережах стартувала нова рубрика — «Як ти тримаєшся?». Це серія тематичних відео з працівниками медіагрупи – зірками, продюсерами, ведучими, менеджерами та іншими плюсівцями, які розповідатимуть про свій досвід життя в умовах великої війни, про власні метаморфози та головні виклики, про те, як важливо триматися разом та підтримувати одне одного.

«Одна з корпоративних цінностей 1+1 media — #відкритість. А в умовах великої війни та регулярних масованих обстрілів особливо важливо відкрито говорити про свої емоції, знаходити точки опори та необхідні слова. Ми повинні розмовляти одне з одним, щоб підтримувати своє ментальне здоров'я. Розповідати, як кожен із нас тримається, для того, аби знаходити сили рухатись далі в цій боротьбі та надихати одне одного», — розповіли в 1+1 media.

Першим героєм рубрики «Як ти тримаєшся?» став Єгор Гордєєв — ведучий «Сніданку з 1+1». Єгор розповів про особисті трансформації, які відбулися з ним за час повномасштабної війни, про те, як йому вдається справлятися зі щоденними викликами, про своє місце сили та багато іншого. Переглянути відео можна за посиланням.

Зазначимо, що контент рубрики буде розміщений на офіційних сторінках у соцмережах групи 1+1 media та телеканалу 1+1, зокрема: YouTube 1+1 media, Instagram, Facebook та TikTok.

Читайте також