НовиниНовини9 листопада 2020

У Facebook ТСН.ua 2 млн читачів!

Спільнота новинного сайту ТСН.ua в соцмережах встановила свій черговий рекорд: у листопаді кількість користувачів, які стежать за новинами на Facebook-сторінці ТСН, сягнула 2 мільйонів. Самій сторінці виповнилося 10 років від моменту реєстрації у Facebook.

Сторінка ТСН з’явилася у Facebook у вересні 2010 року. За 10 років від моменту створення на акаунті було опубліковано безліч актуального і цікавого контенту про новини в Україні та світі, що викликали жваві обговорення. Facebook-спільнота ТСН також дає змогу переглядати відео-контент, в тому числі сюжети випусків новин ТСН, пресбрифінги тощо.

«За ці роки наша сторінка у Facebook перетворилася із додаткового джерела інформації на майданчик для дискусій і канал спілкування з читачами. Ми також постійно тримаємо контакт зі своїми читачами, які діляться з нами новинами. Це дозволяє негайно реагувати на кричущі випадки і допомагає встановити справедливість і об’єктивність» ,  розповідає керівниця проєкту ТСН.ua Світлана Панюшкіна.

Групи ТСН у соціальних мережах мають найбільші охоплення в YouTube і Facebook серед українських новинних ресурсів. Станом на травень 2 млн користувачів підписалися на YouTube-канал ТСН, наразі кількість підписників каналу − 2,26 млн. Instagram-сторінка ТСН налічує 594 тис. читачів, Телеграм-канал ТСН – понад 58 тис.

Нагадуємо, новинний сайт TSN.ua входить до складу  групи 1+1 media, напрям «Інформаційне мовлення». Станом на сьогодні TSN.ua посідає 2 місце серед усіх новинних видань за даними Gemius Audience та охоплює майже 29% усіх інтернет-користувачів. Сайт, який починався як інтернет-проєкт Телевізійної служби новин (ТСН) на телеканалі 1+1, став потужним джерелом новин для користувачів, які цікавляться подіями в Україні та за кордоном.

Читайте також