НовиниНовини5 грудня 2017

У Вищої школи Media & Production 1+1 медіа новий керівник

Він координуватиме організаційну та навчальну роботи школи, а також розвиватиме напрямок надання освітніх послуг для корпоративних клієнтів і розширюватиме пул медійних навчальних курсів, які відповідають вимогам часу.

 

«Я радий бути частиною #командинайкращих. Наступний рік для Вищої школи Media & Production стане роком цікавих проектів та нових напрямків», − зазначає Юрій Білокур.

Раніше Юрій обіймав посаду керівника відділу маркетингу в Business Radio Group, де відповідав за розробку та впровадження стратегії позиціонування окремих брендів. Також працював в компанії «МІРТА Україна» та ПРО «Сервіс».

Нагадаємо, Вища школа Media & Production – це проект 1+1 медіа, що пропонує отримати професійну системну освіту. Пріоритетом у навчальній програмі є надання студентам практичного досвіду на власних виробничих потужностях компанії. За чотири роки діяльності випускниками Вищої школи стали понад 600 студентів, серед яких більше 150 спеціалістів приєдналися до #командинайкращих 1+1 медіа або працюють в інших медіакомпаніях.

Читайте також