НовиниНовини6 квітня 2020

«Українська ТБ-школа»: Відомий розклад уроків на ПЛЮСПЛЮС та УНІАН-ТБ

Телеканали ПЛЮСПЛЮС і УНІАН-ТБ, що входять до групи 1+1 медіа, у рамках загальнонаціональної освітньої кампанії «Всеукраїнська школа онлайн» транслюватимуть уроки для учнів 5-го та 8-го класів. Проєкт групи, покликаний підтримати доступ школярів до навчання під час карантину, отримав назву «Українська ТБ-школа». З понеділка, 6 квітня, щоранку в будні, з 10:00 до 12:00, на телеканалі ПЛЮСПЛЮС транслюватимуться уроки для учнів 5-го класу, на телеканалі УНІАН-ТБ – для учнів 8-го класу.

Для учнів 5-го класу розклад буде побудований таким чином, що школярі дивитимуться на телеканалі ПЛЮСПЛЮС 3-4 уроки на день. У понеділок: Англійська мова; Математика; Руханка. У вівторок: Українська мова; Математика; Руханка. У середу: Українська мова; Історія; Руханка; Англійська мова. Розкладом на четвер буде: Українська мова; Математика; Руханка. У п’ятницю: Англійська мова; Математика; Руханка.

Учні 8 класу будуть навчатись за іншим розкладом – від 4 до 7 уроків на день на телеканалі УНІАН-ТБ. У понеділок транслюватимуться наступні уроки: Англійська мова; Історія України; Руханка; Алгебра; Географія; Руханка. У вівторок: Українська мова; Геометрія; Руханка; Біологія; Фізика; Руханка; Історія України. У середу: Англійська мова; Алгебра; Руханка; Хімія; Географія; Руханка. У четвер: Українська мова; Геометрія; Руханка; Всесвітня історія; Фізика; Руханка. У п’ятницю: Хімія; Англійська мова; Руханка; Біологія.

Уроки будуть доступні до перегляду також на ресурсах групи 1+1 media: 1+1 video, ТСН.ua, УНІАН, Главред.

Нагадаємо, шкільна програма на період карантину розроблена Міністерством освіти та науки разом із викладачами. Запис уроків відбувається на базі Новопечерської школи, де 40 вчителів з Києва стануть вчителями для учнів з усієї України. Аби дистанційне навчання було цікаве та утримувало увагу школярів біля екранів, до уроків долучаються українські зірки – телеведучі, музиканти, актори, спортсмени. Вони відповідають на запитання викладачів, проводять разом з ними досліди, вирішують в ефірі задачі. Розподіл шкільних програм у рамках «Всеукраїнська школа онлайн» за телеканалами: 5-й клас – ПЛЮСПЛЮС, телеканал «112 Україна»; 6-й клас – NEWSONE, Піксель; 7-й клас – ZIK; 8-й клас – УНІАН-ТБ, Індіго; 9-й клас – телеканал «Рада», UA Культура; 10-й клас – UA Перший; 11-й клас – М1.

 

Читайте також