НовиниНовини22 червня 2018

Український телеканал Paramount Comedy запускає власний сайт

Сьогодні канал Paramount Comedy, що є українською адаптацією міжнародного Comedy Central, запускає власний сайт, який інформуватиме про нові випуски популярних серіалів. На офіційному інтернет-ресурсі розміщені описи, телепрограма та анонси, що допоможуть глядачеві планувати перегляд та не пропустити епізод улюбленого серіалу. 

Візуальний стиль сайту адаптовано для українського глядача відповідно до вимог партнера 1+1 медіа і правовласника каналу – американської компанії компанії Viacom. Завдяки зручній логістиці, шанувальники культових комедій зможуть легко дізнатися цікаві факти про події на екрані й поза ним. Трансляція каналу Paramount Comedy  доступна у пакетах провайдерів платного телебачення.

 

«Це чудова подія для телеканалу. Глядачі зможуть слідкувати за анонсами прем’єр та першими дізнаватись про різноманітні акції поза ефіром, розіграші призів, тощо. Наша цільова аудиторія –  молода і активна, багато часу проводить в мережі. Розраховуємо, що сайт стане у нагоді нашим прихильникам, а також допоможе каналу здобути нових глядачів», – розповідає Оксана Петришин, генеральний продюсер Paramount Comedy. 

Нагадаємо, у 2017 році 1+1 медіа разом з Viacom запустили трансляцію каналу Paramount Comedy в Україні. Сьогодні медіагрупа самостійно займається перекладом серіалів міжнародного мовника. Трансляція ведеться зі супутника Astra 4A у закодованому форматі та ретранслюється у мережах провайдерів платного телебачення.

Із сайтом каналу Paramount Comedy можна ознайомитись за посиланням.

Щодо наявності Paramount Comedy у вашому пакеті – звертайтесь до свого кабельного оператора.

 

Читайте також