НовиниНовини1 червня 2023

«Україна – наш дім»: до Дня захисту дітей 1+1 media підготувала зворушливу ефірну графіку для телеканалу 1+1 Україна

Для українців цей день є вкрай важливим, адже щодня, упродовж уже 9-ти років війни з рф, триває мужня боротьба за щасливе дитинство мільйонів

1 червня в усьому світі відзначають День захисту дітей. Для українців цей день є вкрай важливим, адже щодня, упродовж уже 9-ти років війни з рф, триває мужня боротьба за щасливе дитинство мільйонів.

З цієї нагоди в 1+1 media ініціювали особливий збір малюнків – діти працівників та вихованці Комарівського ліцею, що на Волині, надсилали власні ілюстрації на тему «Дитинство під сиренами» та «Україна – наш дім», які стали основою для ефірної графіки телеканалу 1+1 Україна 1 червня.

«Ми переживаємо найскладніші часи існування нашої країни і часто навіть не можемо передбачити, які емоції відчуває найменше покоління українців. Проте, залучаючи дітей до арт-терапії чи влаштовуючи різноманітні акції, де кожен може проявити свою творчість, ми бачимо, що зараз формується покоління справжніх патріотів, які розвиватимуть нашу країну та множитимуть її славу. Водночас, необхідно усіма можливими методами привертати увагу до важливих питань, що стосуються дітей: безпеки, освіти, розвитку, ментального здоровʼя, безбарʼєрності тощо. Тому в 1+1 media, зокрема й в межах проєктів телеканалу ПЛЮСПЛЮС та на інших релевантних майданчиках, ми транслюємо низку важливих та актуальних продуктів, які допомагатимуть дітям впоратися з викликами сучасності», – прокоментували Міжнародний день захисту дітей в 1+1 media.

Переглянути тематичну ефірну графіку до Дня захисту дітей можна в ефірі 1+1 Україна протягом дня в міжпрограмних та рекламних блоках.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Читайте також