НовиниНовини4 червня 2024

Ведучі, актори дубляжу, техніка мовлення: літні навчання для дітей та дорослих від 1+1 media school

1+1 media school — освітній проєкт 1+1 media — анонсує літній навчальний сезон з низкою цікавих і корисних курсів для дітей і дорослих.

Серед програм: «Ведучий/ча для дітей», «Робота ведучих у кадрі», «Актор/ка дубляжу» й «Техніка мовлення». Триває набір на навчання, більше про курси — далі в матеріалі.

До тренерського складу курсів входять експерти-практики з багаторічним досвідом, наприклад, ведуча «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір, актриса театру ім. Івана Франка Тетяна Кришталь, керівник департаменту Big Brave Events та продюсер Володимир Завадюк, ведучий ТСН і телемарафону «Єдині новини» Святослав Гринчук, ведуча воєнного проєкту «Хоробрі серця» та ранкового проєкту «Сніданок з 1+1» Валентина Хамайко та інші.

Так, уже 5 червня стартує курс «Ведучий/ча для дітей». Юні студенти навчаються роботі з камерою та самотужки створюють новинні сюжети, спілкуються з досвідченими ведучими та потрапляють у залаштунки найрейтинговіших шоу країни. Кураторка курсу — Валентина Хамайко, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1».

17 червня розпочнеться курс «Робота ведучого в кадрі». Це експрес-програма, що на 80% складається з практики. Основна її частина — це зйомки в студіях 1+1 media, заняття зі сценічної мови та роботи у кадрі. Кураторка курсу — Людмила Барбір, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1». Курс допоможе знайти золоту середину в інтонаціях й жестикулюванні та викорінити слабкі сторони подачі.

Також 22 червня стартує курс «Актор/ка дубляжу», який розроблено саме для тих, хто прагне зсередини пізнати акторство дубляжу фільмів і мультфільмів, на всі 100% опанувати свій голос та дізнатися більше про озвучування реклами й промо. Куратор курсу — Сергій Могилевський, брендвойс телеканалу 1+1 Україна та продюсер з творчих питань.

А вже 24 червня розпочнеться курс «Техніка мовлення». Так, під час навчання учасники зможуть вдосконалити комунікативні інструменти, вивчити основні помилки сучасного українського мовлення, пропрацювати техніки для вдалих публічних виступів і вправи з акторської майстерності. Кураторка курсу — Тетяна Кришталь, викладачка сценічної мови та акторської майстерності.

Зірковими випускниками медіашколи вже стали: ведуча шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук, ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс, керівниця 1+1 media school Анастасія Кузьменко, ведуча шоу «Ближче до зірок» Наталі Солонік, старпродюсерка Анастасія Спириденко та інші.

Отримати детальну інформацію та зареєструватися на навчальні програми можна на сайті медіашколи за цим посиланням.

Читайте також