Руслан Сенічкін
НовиниНовини26 червня 2023

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін долучився до проєкту 1+1 media «Як ти тримаєшся?»

Сьогодні, 26 червня, на офіційних сторінках в соцмережах 1+1 media вийшов новий епізод рубрики «Як ти тримаєшся?»

Сьогодні, 26 червня, на офіційних сторінках в соцмережах 1+1 media вийшов новий епізод рубрики «Як ти тримаєшся?», героєм якого став ведучий «Сніданку з 1+1» – Руслан Сенічкін. У відвертій розмові Руслан поділився своїми улюбленими місцями в Україні, які допомагають йому відновитися, почерпнути сили та енергією. Крім того, розповів, що головною звичкою, набутою за час війни, стали донати Силам оборони України. 1+1 media також запитали Руслана, чи готує він кулінарні шедеври вдома, і що саме допомагає йому триматися та рухатися вперед. Переглянути відео можна за посиланням.

Нагадаємо, що в межах нової рубрики 1+1 media «Як ти тримаєшся?», працівники медіагрупи – зірки, продюсери, ведучі, менеджери та інші плюсівці, ділитимуться особистим досвідом життя в умовах повномасштабної війни, власними трансформаціями та головними викликами, а також тим, наскільки важливо триматися разом та підтримувати одне одного у таких нелегкий час.

Першими героями рубрики стали ведучі «Сніданку з 1+1» – Єгор Гордєєв і Людмила Барбір, та PR-менеджерка 1+1 media Тетяна Кашуба. У відвертій розмові плюсівці розповіли про особисті зміни, які відбулися з ними за час повномасштабного вторгнення, про свої місця сили та щоденні ритуали, які допомагають бути в тонусі та багато іншого.

Зазначимо, що контент рубрики розміщується на офіційних сторінках у соцмережах групи 1+1 media та телеканалу 1+1, зокрема: YouTube 1+1 media, Instagram, Facebook та TikTok.

Читайте також