НовиниНовини22 травня 2018

Веремейчук Володимир - Молодший SEO-фахівець (стажер)

SEO? А що таке SEO? З того моменту, як я почав вивчати та розвиватися саме у сфері пошукової оптимізації, я чув ці питання від безлічі друзів та знайомих. Так, звісно, SEO - це відносно нове явище для України, тож далеко не всі знають його суть, проте потрапивши в маленький, але професіональний діджитал світ 1+1, я повністю змінив думку про те, чим займаюся.

Від самого початку, коли я випадково натрапив інформацію щодо стажування на одному з сайтів пошуку роботи, все це здавалося мені авантюрою. «Проте що ж це за авантюра, якщо я не є її частиною», - сказав я собі та дуже швидко записав відео резюме, адже час почав підтискати. Результат не змусив на себе чекати – вже через деякий час я отримав свою перепустку, підписав необхідні бумаги та почав повне занурення у світ SEO.

Найцікавіше те, що я думав, що знаю все і стажування буде легким для мене. Як же я тоді помилявся. Тони нової інформації від менторів, оформлена підписка на стрічку новин великої кількості тематичних сайтів, вебінари та майстер-класи. Все це стало великою частиною мого життя, цікавою, але місцями дуже складною.

Адже SEO-фахівець – це важка праця над собою, генерація ідей, що допоможуть сайту та, звичайно, постійний пошук нової інформації про оновлення пошукових систем, їх розвиток. SEO просто потребує постійного розвитку та навчання.

Так, стажування від 1+1 – важкий шлях, на якому вам доведеться виконувати на перший погляд надскладні задачі та дізнаватися величезну кількість нової інформації не тільки про обрану вами сферу, але і про суміжні з нею напрямки. Проте саме це розвиває людину, робить її професіоналом.

А цей шлях ви будете долати не наодинці. Всі ваші майбутні колеги – справжні професіонали, проте, що значно важливіше – відкриті та доброзичливі люди, які завжди підкажуть та допоможуть, навчать чомусь новому. Саме такі люди і таке оточення мотивують вчитися, щодня ставати кращим.

Стажування і робота в 1+1 медіа ніколи не перетвориться на офісну рутину. Цікаві лекції, продуктивні зустрічі та величезна кількість інших занять ніколи не дадуть вам нудьгувати.

Всі випадковості не випадкові. Кожен виклик, навіть якщо він здається авантюрою, несе у собі щось дуже приємне та корисне для будь-кого. Так сталося і в моєму випадку. Стажування в 1+1 медіа дарувало та продовжує дарувати приємні емоції та, що не менш важливо, професіональні навички.

Читайте також