НовиниНовини9 січня 2018

ВОЛЯ додає в пакети канал Paramount Comedy

ВОЛЯ опікується не тільки тим, аби надавати глядачам топовий український та міжнародний контент у найкращій якості, але й гарним настроєм своїх користувачів. Саме тому з 10 січня компанія додає до своїх пакетів молодіжний розважальний канал Paramount Comedy. Це українська адаптація міжнародного каналу Comedy Central, який отримав популярність серед глядачів завдяки ситкомам, скетчам, комедійним та анімаційним серіалам. Права на контент каналу належать медіагрупі «1+1 медіа».

 

Paramount Comedy пропонує аудиторії найвідоміші світові серіали та фільми дубльовані українською. Серед флагманських проектів каналу, визнані критиками та глядачами «Друзі (Friends)», «Теорія великого вибуху» (The Bing Bang Theory), «Як я зустрів вашу маму» (How I met your mother), «Американська сімейка» (Modern Family), «Новенька» (New Girl), «2 дівчини без копійчини» (2 Broke Girls), «Спільнота» (Community), «Останній справжній чоловік» (Last Man Standing), «Південий парк» (South Park) та інші.

 

«Ми раді, що наша співпраця з «1+1 медіа» дозволяє не тільки пропонувати користувачам якісний контент, а й показувати культові світові серіали та фільми українською. Paramount Comedy прийдеться до душі усім поціновувачам якісного гумору незалежно від віку та статі. Також контент Paramount Comedy стане чудовим доповненням теплих сімейних вечорів», – говорить директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

 

«Для нас важливо, що компанія ВОЛЯ так само відповідально ставиться до якості контенту, як і ми. Впевнені, що наша співпраця буде плідною та тривалою, адже хороший та всесвітньо визнаний гумор Paramount Comedy не залишає байдужих. Майже покоління виросли на культових серіалах і ситкомах нашого телеканалу, а відтепер вони будуть доступні цілодобово і для глядачів ВОЛІ», – коментує Оксана Петришин, генеральний продюсер каналу Paramount Comedy.

У 2018 році ВОЛЯ продовжить активну співпрацю з «1+1 медіа», в рамках якої на абонентів чекає багато цікавинок, першою з яких й стане Paramount Comedy. Канал буде доступний починаючи з 10 січня 2018 року у всіх містах присутності компанії ВОЛЯ в основних пакетах, починаючи з «Легкого» для абонентів ЦТВ*, в пакетах Start HD, Optimal HD, Super HD для абонентів ОТТ телебачення та в пакеті «Базовий» для абонентів аналогового телебачення.

 

*в пакетах «Легкий», «Стартовий», «Оптимальний», «Оптимальний HD», «Преміальний HD», «ВОЛЯ HD,  «ВОЛЯ Smart HD», «Turbo HD»,» Power Time», «Premium HD»

Читайте також