НовиниНовини12 грудня 2019

Випускний осіннього сезону проєкту «Profi»

   Протягом жовтня, листопада та грудня діти з дитячих будинків сімейного типу та багатодітних родин відвідували лекції, які проводили співробітники нашої компанії в рамках проєкту «Profi». Злата Додатко, Лариса Марцева, Ольга Зарувна, Анрій Корейба, Надія Сперчун та Анжела Фокіна поспілкувалися з учасниками, поділилися своїми знаннями та досвідом. Наші спікери допомогли нашим маленьким студентам побачити різноманіття професій та можливостей розвитку на телебаченні. Діти дізналися про тайм-менеджмент, принципи командної роботи, необхідність особистого розвитку та самовдосконалення. Також наші лектори познайомили слухачів із особливостями роботи інформаційного продюсера, секретами пошуку актуальних новин, механізмом створення та просування серіалів. А ще ми навчили дітей правилам особистої інформаційної безпеки.

На випускному ми не лише згадували з лекторами та дітьми наші зустрічі, а й обговорювали плани. І ми щиро радіємо, що діти хочуть в майбутньому стати частинкою 1+1 медіа.

А ще ми підготували подарунки для двох найактивніших учасниць:

-        Зйомка сюжету зі знімальною групою ТСН;

-        Можливість долучитися протягом місяця до процесу роботи групи з КСВ

Дякуємо нашим спікерам за чудові лекції, а дітям за активну участь! Та запрошуємо приєднатися нових слухачів до нашого освітнього проєкту. Всі умови та реєстрація за посиланням.

Читайте також