НовиниНовини10 липня 2018

Зірки українського шоу-бізнесу закликають не мовчати про свої ідеї

Його мета − надихнути українців розповідати про власні ідеї і докладати максимум зусиль для їх реалізації.

Участь у флешмобі взяли Женя Галич і Дмитро Каднай, лідери гуртів O.Torvald та KADNAY, співачки TARABAROVA і Michelle Andrade, співак OLEYNIK, акторка серіалу «Школа» Ліза Василенко, ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв, ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко, ведуча «Профутбол» Олександра Лобода та актор Гарік Бірча.

У своїх відеозверненнях до українців відомі зірки доводять, що про ідеї потрібно говорити, адже їх має побачити світ. Зокрема, Валентина Хамайко, ведуча «Сніданок. Вихідний», не мовчала про свої ідеї, і саме через це «народилась» її перша книга. Ліза Василенко, зірка серіалу «Школа», натякає, що, можливо, саме вона зніметься у серіалі переможця. Актор Гарік Бірча розповів, якби він мовчав про свої ідеї, то мільйони українців не дізналися про серіал «Віталька».

 

Відео про те, як українські селебрітіс надихають українців, сьогодні було презентовано в ефірі «Сніданку з 1+1». Ролик можна проглянути на YouTube-каналі програми та в акаунтах зірок у соцмережах.

Приєднатися до відомих українців і взяти участь у флешмобі може кожен охочий. Щоб підтримати соціальну ініціативу та надихнути знайомих не мовчати про ідеї, потрібно розповісти власну історію у соцмережах з хештегом #янемовчупросвоїідеї або додавши спеціальну рамку до фото профілю у фейсбуці.

Нагадаємо, що заявки на пітчинг The Next Big Thing. Generation подаються у двох номінаціях: X-серіали та Z-веб-формати, до останньої приймаються ідеї YouTube-каналів та серіалів для Instagram, тривалістю рівно одна хвилина. Прийом триватиме до 23 липня включно. Брати участь у пітчингу можуть усі охочі, яким вже виповнилося 18 років. Подати роботу можна через спеціальну форму на сайті проекту. Ідеї у кожній із номінацій не мають жодних жанрових обмежень.

Читайте також