НовиниНовини4 березня 2019

1+1 media випустила додаток для перегляду фільмів та серіалів для iPhone

Бібліотека відео, до якої програма відкриває доступ, містить понад 23 тис. годин художніх і документальних фільмів, серіалів, розважальних шоу виробництва медіагрупи.

«Створення додатку для iPhone – це відповідь на великий попит з боку лояльної аудиторії, який з'явився після успішного запуску аналогічного продукту для android-телефонів. Сьогодні модель споживання контенту змінюється, а разом з нею трансформується його дистрибуція. Тому ми працюємо над тим, щоб зробити доступнішою нашу відеобібліотеку в інтернеті у вигляді веб-сервісу та мобільного додатку», – зазначає діджитал-директор 1+1 media Анна Ткаченко.

Крім перегляду програм, фільмів та серіалів, в додатку також доступні онлайн-трансляції 6 телеканалів групи: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «Бігуді», «УНІАН ТБ». Для перегляду прямих ефірів необхідно зареєструватися в особистому кабінеті.

Для користувачів, які хочуть подивитися контент 1+1 media на великому екрані, в додатку доступні функції AirPlay та Chromecast. Завантажити 1+1 video можна в онлайн-магазині App Store.

Читайте також