НовиниНовини12 листопада 2018

1+1 медіа досягла рекордного показника передачі потоку даних в інтернеті

Холдинг «1+1 медіа» розширив канали доставки контенту в інтернеті до 800 Гбіт/с. Таким чином група стала першою серед українських медіакомпаній, та другою на ринку України після відеосервісу YouTube, за підключеними каналами передачі даних користувачам сайтів та додатків.

Нова інфраструктура доставки контенту здатна одночасно забезпечити перегляд відео в HD-якості для 400 тис. глядачів. В еквіваленті споживання текстового контенту - це можна порівняти з 2 млн користувачів, які знаходяться на сайтах та додатках групи.

Модернізація каналів передачі даних пов'язано зі збільшенням попиту на відео в інтернеті та бажанням аудиторії дивитися його в форматах HD і Full HD. Так, найпопулярнішим контентом серед користувачів ресурсів холдингу стали спортивні трансляції, праймові серіали, записи концертів та шоу. Наприклад, другий сезон серіалу «#Школа» на платформі 1+1 video в середньому набирає близько 3 млн переглядів. 

«Попит на наш контент в інтернеті зростає, тому щоб забезпечити позитивний користувацький досвід для нашої аудиторії в онлайні, ми постійно модернізуємо інфраструктуру доставки контенту. У наступному році ми плануємо розширити канали передачі даних у два рази», - зазначає директор діджитал-напрямку 1+1 медіа Анна Ткаченко 

Нагадаємо, раніше медіагрупа запустила мобільний додаток 1+1 video для android-телефонів з доступом до відеобібліотеки, яка містить 20 тис. годин українських фільмів, серіалів та шоу.

Читайте також