НовиниНовини11 грудня 2019

1+1 media та Київстар запускають спільний сервіс «Київстар ТБ»

Відсьогодні, 11 грудня 2019 р., платформа платного телебачення «Домашнє телебачення», спільний проект групи 1+1 media та компанії Київстар, а також мультимедійний продукт Київстар «Kyivstar Go TV» будуть об’єднані на одній платформі «Київстар ТБ» та доступні для абонентів будь-яких інтернет-провайдерів.

«Київстар ТБ» – це нове рішення, що дозволить користувачам сервісу дивитись телевізійні канали та контент відеобібліотеки з різних пристроїв та у будь-якому місці, де є доступ до швидкісного фіксованого або мобільного інтернету. Абоненти Київстар можуть переглядати контент без тарифікації інтернет-трафіку.

 

Головними перевагами «Київстар ТБ» є:

·       Понад 150 телеканалів та більше 7 000 фільмів та серіалів у відеобібліотеці від провідних місцевих та іноземних кіностудій;

·       Можливість переглядати контент на 5 пристроях, без додаткової плати (смартфон, планшет, ноутбук, SmartTV та ТВ-тюнер);

·       Функція «Пауза ефіру» та «ТВ-архів» (можливість зберегти ефір та переглядати його згодом);

Щоб скористатись пропозицією з гаджету, який має доступ до мобільного інтернету, необхідно встановити мобільний додаток «Київстар ТБ» з App Store (доступно з 13 грудня) чи Play Market або web-версію. Також доступною є web-версія додатку та можливість перегляду за допомогою ТВ-приставки. Після реєстрації у додатку абоненти отримують  перший місяць користування безкоштовно, а після користувач зможе обрати тариф, або ж залишитись на безоплатному пакеті «Легкий», що надає доступ до 50 телеканалів та частковий доступ до відео бібліотеки.

Після реєстрації у мобільному додатку абоненти отримують доступ до усіх переваг мобільного телебачення. Щоб підключити послугу до телевізора , необхідно завантажити додаток «Київстар ТБ» на SMART TV (послуга буде доступна з кінця грудня 2019). Для нових абонентів діє спеціальна пропозиція ‒ при підключенні користувачі отримають знижку 50% на перші 3 місяці. Ознайомитись із тарифами можна тут.

 «Ми довго готувались до цього моменту, і це є історичний етап в розвитку платформи. Останні роки 1+1 медіа та Київстар показали себе як надійні партнери у роботі над платформами, саме тому «Київстар ТБ» є логічним продовженням цієї взаємовигідної співпраці. Амбіції у проекту є дуже високими, ми націлені на лідерство в сегменті», − прокоментував Ярослав Пахольчук, виконавчий директор та директор напрямку платного телебачення групи 1+1 media.

«Створюючи цей продукт, ми хотіли дати можливість абоненту дивитись улюблені програми, фільми, новини будь-де, будь-коли. Адже зручність платформи у тому, що користувач може почати дивитись відео на ТБ, а продовжити на смартфоні по дорозі на роботу. До того ж, ми надаємо лише ліцензійний контент в високій якості. Ми щиро вдячні 1+1 media за партнерство та можливість ділитись найкращим з нашими абонентами», − прокоментував директор з маркетингу Київстар, Павло Даніман. 

Читайте також