НовиниНовини21 січня 2020

1+1 media запускає 1+1 DIGITAL INFLUENCER MARKETING AGENCY

Команда 1+1 Digital оголошує про запуск нового напрямку роботи з блогерами ‒ 1+1 DIGITAL INFLUENCER MARKETING AGENCY, який передбачає використання ексклюзивних форматів, що пов’язані з контентом проєктів каналів 1+1, 2+2, ТЕТ та інших digital-ресурсів холдингу 1+1 media. Завдяки цьому юніту клієнти 1+1 Digital Sales отримують можливість реалізовувати спецпроєкти та вирішувати власні маркетингові завдання на цифрових майданчиках 1+1 media із залученням блогерів та їх ресурсів.

Комплексні послуги включатимуть усі етапи реалізації кожного проєкту: від розробки креативної концепції до прогнозування та оцінки результатів. Також клієнти матимуть змогу обрати одну з опцій: реалізацію проєкту «під ключ», отримання індивідуальної стратегії бренду по роботі з інфлюенсерами або ж замовлення креативної концепції.

«Сьогодні, окрім якості, споживач так само цінує і зручність користування. Тобто чим би не був ваш продукт, чи ваша послуга ‒ важливо, щоб ви, як бренд, були та пропонували їх там, де знаходиться ваша аудиторія. А правильно взаємодіяти з нею можливо лише якщо реалізація маркетингових кампаній буде здійснюватись кросплатформно. Останнє сьогодні неможливо без співпраці з блогерами, адже саме вони просто пояснюють складні речі, створюють асоціації і задають тренди, впливають на прийняття рішення підписниками. Запускаючи 1+1 DIGITAL INFLUENCER MARKETING AGENCY, ми виходимо за рамки та підсилюємо потужний пул digital-майданчиків 1+1 media, охопленням інфлюенсерів. Тепер, використовуючи нестандартний підхід, ми надамо клієнту якісне покриття потрібної йому цільової аудиторії, не боячись при цьому експериментів. Lets make it real!», ‒ коментує Данило Щестюк, керівник напрямку виробництва веб-контенту 1+1 Digital.

У рамках реалізації кампаній для замовників команда 1+1 DIGITAL INFLUENCER MARKETING AGENCY залучатиме такі інструменти, як спонсорство, продакт плейсмент, кросплатформні проекти, брендамбасадорство, шоу під бренд, розміщення відео блогера на сайті, ексклюзивні формати бекстейджів шоу і серіалів каналів 1+1, 2+2, ТЕТ, нативна реклама. Над створенням контенту працюватиме інхаус відеопродакшн.

 «Для брендів в Україні робота з інфлюенсерами вже давно перестала бути чимось малозрозумілим і лякаючим. Ринок інфлюенсер-маркетингу росте, а з ним і потреби клієнтів. Сьогодні від співпраці з блогерами клієнти хочуть отримати не лише місце в їхньому контенті, а й креативний підхід до інтеграції та, в більшості випадків, комплексну механіку взаємодії з аудиторією. Ми знаємо, що потрібно нашим клієнтам, тому до кожного проєкту з блогерами ми пропонуємо креативну концепцію інтеграції, під яку підбираємо релевантних блогерів. На відміну від більшості на ринку, наші пропозиції виділяються комплексністю, адже з нами у бренду є доступ до ексклюзивного контенту шоу та серіалів, і всю цю красу ми  «запаковуємо» на власних ресурсах 1+1 media, які самі по собі є потужними майданчиками для розміщення реклами. Думаю, складно знайти когось, хто робить це краще в Україні, як мінімум по комплексності проєктів у напрямку інфлюенсер-маркетингу» − говорить  Василь Сенчук, менеджер 1+1 DIGITAL INFLUENCER MARKETING AGENCY.

Читайте також