НовиниНовини20 серпня 2019

Група 1+1 медіа повідомляє про структурні зміни

Проект є продовженням політики децентралізації, що закладена в стратегії виходу в зону прибутковості 2021, яку група затвердила в січні цього року.

В рамках проекту змінюється структура медіахолдингу відбувається чіткий розподіл на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси. Кожна бізнес-одиниця групи стає рівноцінним самостійним бізнесом, зі своїми цілями і завданнями, зонами відповідальності, повноваженнями й управлінською командою. Так, в 1+1 медіа з'являються бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким, «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко, «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital та Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Корпоративні сервіси виступають внутрішнім консалтингом, який забезпечує професійну експертизу та впровадження кращих практик, відповідає за якість послуги і вартість функції. Такими корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і ін. сервіси.

 

Замість генерального директора стратегічне управління групою здійснюватиме Правління, склад якого затверджується акціонером компанії. До складу Правління увійшли керівник «Телевізійного бізнесу», керівник напряму платного телебачення і Shared Services, керівник «1+1 Digital і Інновацій», директори з GR, маркетингових комунікацій і фінансовий директор. На своєму першому засіданні 28 серпня Правління обере голову, який відповідатиме за організацію роботи органу.

Оскільки генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко обраний народним депутатом ВРУ і не може суміщати цю діяльність з роботою у виконавчому органі, 16-го серпня Наглядовою радою було розглянуто його заяву та прийнято рішення про звільнення з посади. Рішенням Наглядової ради з 17 серпня Олександру Ткаченку за великий внесок і 11-річну незмінну роботу в компанії присвоєно звання Почесного президента групи. Новим генеральним директором ТОВ ТРК «Студія 1+1» з 19 серпня призначений В'ячеслав Мієнко.

«Я вдячний всьому колективу 1+1 медіа за ці неймовірні роки та досягнення. Впевнений, їх стане ще більше. Ринок змінюється, заходять великі технологічні гіганти та стрімінгові платформи, українські медіа починають розглядати свою діяльність як бізнес. А значить, треба ставати ще ефективніше та вміти протистояти викликам. Тому на початку року ми затвердили стратегію 2021, у якій закладена мета прибутковість і децентралізація як шлях до її досягнення. Крута команда, помножена на грамотну структуру та принципи управління, де більше повноважень, але й більше відповідальності це наша формула прибутковості», - прокоментував Почесний президент 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

Нова структура вже вступила в силу, за винятком «1+1 Продакшн» Вікторія Левченко очолить цю бізнес-одиницю 16 вересня.

Читайте також