НовиниНовини10 грудня 2018

ПЛЮСПЛЮС представив унікальні набори для експериментів «Світ чекає на відкриття»

Телеканал ПЛЮСПЛЮС спільно з партнером «Ранок-креатив» випустив унікальні набори «Світ чекає на відкриття» для дослідів та експериментів із захоплюючою грою у доповненій реальності. Набори розроблені з метою стимулювання росту пізнавальної активності у дітей в дослідженні, фантазуванні, вмінні ставити питання та шукати відповіді.

Їхні головні герої ‒ Трикутя, Квадрик, Кружко, Шаман Кругоман ‒ є персонажами мультфільму «Світ чекає на відкриття» власного виробництва каналу  ПЛЮСПЛЮС, рекомендованого Міністерством освіти та науки України.

Набори для експериментів розраховані на дітей віком від 5 років. Вони розділені на 4 теми: природа і довкілля, вітер і повітря, вода та її стани, а також сонце й енергія. В кожному наборі можна знайти 6 унікальних дослідів та квест. Вони на практиці навчатимуть та пояснюватимуть дитині, як влаштовані різні природні явища, зокрема, такі: як рослини п’ють воду, чи всі рідкі речовини змішуються, чому настає день і ніч і т.д. Усе необхідне для цього знаходитиметься всередині.

Особливістю наборів є їхнє поєднання з додатком доповненої реальності. Для активації достатньо навести камеру на QR-код, завантажити безкоштовний додаток і почати цікаву гру.

«Як дитячий  канал, ми зобов’язані інвестувати в освітній розвиток своєї юної аудиторії, тим паче, що мультфільми нашого виробництва є чудовою основою для цього.  Діти краще запам’ятовують інформацію, якщо в процесі навчання не просто розповідати їм теорію, а й запам’ятовувати її на практиці. Переконана, що наші набори для експериментів надихнуть дітей з цікавістю спостерігати за світом та розвивати свої навички. Проект у розважальній формі мотивує навчитись нового та власноруч проводити досліди, щоб краще зрозуміти всі процеси. Ми віримо, що, завдяки таким пізнавальним іграм, у нашій країні сформується нове покоління винахідників, які будуть бачити у всьому можливість творити і креативити», - наголосила Іванна Найда, генеральний продюсер нішевих каналів 1+1 медіа.

Нагадаємо, що з грудня 2018 року на телеканалі ПЛЮСПЛЮС вийшли нові серії навчально-розважального мультфільму  «Світ чекає на відкриття». Як і раніше, вони надихатимуть учнів розкривати свої таланти та з цікавістю спостерігати за навколишнім світом.

Переглянути ролик про проект можна тут.

 

Читайте також