НовиниНовини6 грудня 2021

Прем’єри мультфільмів та мультсеріалів на телеканалі ПЛЮСПЛЮС у грудні

11 грудня телеканал ПЛЮСПЛЮС розпочне показ нових серій мультсеріалу «Суперіграшки». Мультсеріал розповідає про дев’ятирічного хлопчика Акселя, який здатен перетворюватися на іграшку. Разом зі своїми іншими іграшками він бореться з антигероєм — підступним Медкепом, у команді якого зібрані найзліші серед дитячих забавок. Дивитися «Суперіграшки» можна щодня о 22:10 на ПЛЮСПЛЮС.

З 13 грудня на телеканалі ПЛЮСПЛЮС вийдуть нові серії мультсеріалу «Леді Баг і Супер-Кіт». Глядачі зможуть продовжити спостерігати за пригодами юних супергероїв, які встигають навчатися у школі вдень, а після занять – рятують світ від злодіїв! І все це відбувається у атмосферному та яскравому Парижі. «Леді Баг і Супер-Кіт» транслюватимуться щодня о 21:30 на телеканалі ПЛЮСПЛЮС.

Щодо прем’єр мультфільмів — немає нічого більш «теплого» взимку, ніж перегляд класного мультфільму з рідними або друзями. Так, починаючи з грудня, ПЛЮСПЛЮС розпочинає великі історії світу анімації, які транслюватимуться щонеділі о 19:30 з повтором кожної другої суботи протягом всього наступного року.

У вихідні, 12 грудня о 19:30 та 18 грудня о 17:30 телеканал ПЛЮСПЛЮС покаже мультфільм «Ріо» про папугу-зануду Голубчика, який одного дня вирішує покинути свою затишну клітку в Міннесоті та вирушити до Ріо-де-Жанейро. Звичайно ж, на Голубчика очікують пригоди, небезпека, нові зустрічі та любов до останньої представниці свого виду — Перлинки! А на свята, 19 грудня о 19:30 та 25 грудня о 17:00 можна насолодитися переглядом другої частини відомої анімації — «Ріо-2», щоб дізнатися про сімейне життя Голубчика, Перлинки та їхніх трьох дітей, а також про переїзд до джунглів Амазонки!

Також на телеканалі ПЛЮСПЛЮС можна переглянути мультфільм для всіх поколінь «Історія іграшок». Перша частина однієї з найвідоміших анімацій у світі розповідає про пригоди іграшок хлопчика Енді. Коли він засинає або залишає свої іграшки без нагляду, вони оживають. Хіба не мрія кожної дитини! Вмикай ПЛЮСПЛЮС 26 грудня о 19:30 та 1 січня о 17:30, щоб не пропустити пригоди відомих на весь світ ковбоя Вуді, космонавта Базза, собаки Рекса, Картоплинок та інших.

Слідкувати за анонсами, новинами ПЛЮСПЛЮС та подіями зі світу анімації можна на сторінках телеканалу ПЛЮСПЛЮС у соціальних мережах instagram і facebook.

Читайте також