НовиниНовини6 вересня 2021

Ще три канали групи 1+1 media почали мовити в HD

1+1 media розширила портфоліо групи телеканалами, які мовлять у високій якості. Власний телеканал групи Бігуді та два партнерських — Kvartal TV і Paramount Comedy — тепер доступні у HD-якості у мережі провайдерів програмних послуг та підписникам платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ. Дистрибуція цих телеканалів здійснюється через наземну IP-мережу.

У пакетах ТБ-послуг провайдерів глядачі можуть дивитися контент телеканалів групи 1+1 media (1+1, 2+2, TET, ПЛЮСПЛЮС, УНІАН, Бігуді, 1+1 International, Kvartal TV та Paramount Comedy) у більшій роздільній здатності. А це — новини, розважальні шоу, аналітичні програми, серіали і кіно українського та міжнародного виробництва, спортивні трансляції та молодіжний і дитячий контент.

«Мовити в HD — це вже вимога часу, якої ми, звісно ж, дотримуємося. Тому пропонуємо глядачам наш контент в найкращій якості і драйвимо цим самим ринок. Це не лише процес, що стосується покращення якості трансляції, більш чіткого зображення, але й чинник, який стимулює зростання ринку Pay TV в Україні. Пишаюся, що 1+1 media долучилася до цього процесу однією з перших і вже маємо всі 9 телеканалів — власних і партнерських — які мовлять в HD», — коментує Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media.

Нагадаємо, що процес переведення телеканалів групи 1+1 media в HD-мовлення розпочався у 2019 році. 

Читайте також