НовиниНовини20 березня 2018

ТСН.ua встановив два власних рекорди за охопленням аудиторії

У лютому ТСН.ua встановив власний історичний рекорд - аудиторія сайту перевищила 4 млн унікальних відвідувачів. Майже 3 млн зайшли на майданчик з мобільних телефонів. Таким чином, охоплення української інтернет-аудиторії ТСН.ua в лютому склало рекордні 17.6%. Про це свідчать дані щомісячного звіту Gemius, ринкового вимірювача української інтернет-аудиторії.

"У минулому році ми активно працювали в трьох стратегічних напрямках - збільшували частку унікального контенту, розвивали власний відео продакшн та технічно вдосконалювали сайт, роблячи його швидше, зручніше і привабливіше для наших читачів, - розповідає шеф-редактор ТСН.ua Костянтин Войтенко. – Результати у вигляді зростання аудиторії і переглянутих сторінок, ми побачили вже на вересні минулого року і сподіваємося, що тенденція збережеться".

Нагадаємо, в березні спільнота ТСН.ua в Facebook перевищила 1 млн фоловерів. Сайт також залишається лідером серед новинних ресурсів в інших соціальних мережах. У Twitter на майданчик підписано майже 900 тис, в YouTube - 440 тис.

Читайте також