НовиниНовини16 листопада 2020

Вийшов заголовний трек серіалу «Секс, Інста і ЗНО»

25 листопада 2020 року на відеоплатформі 1+1 video відбудеться прем’єра серіалу «Секс, Інста і ЗНО» від 1+1 Digital Studios. Наприкінці жовтня команда проєкту представила тизер серіалу, а 16 листопада відбувся реліз заголовного треку і саундтреку серіалу. Вони вже доступні на музичних стрімінгових сервісах.

https://linktr.ee/Tramdrivers 

Заголовний трек із назвою «ZNO» виконує гурт «Вагоновожатые». Автор слів, фронтмен гурту Антон Слєпаков речитативом на фоні запального брейкбіту розповідає про всі труднощі підліткового життя, з якими за сюжетом серіалу стикаються його герої.

«Досить смішно і безглуздо видавати себе за такого "вічного підлітка" і “свого хлопця”, козиряти, що ти з молоддю на "ти". При цьому в їхніх очах виглядати придурошним старпером. Краще розповісти історію і поділитись баченням зі свого боку та свого віку. А якщо не дуже розбираєшся в якихось питаннях (типу ЗНО, з сексом та Інстою у нас все більш-менш зрозуміло), то краще запитати і проконсультуватися у наших дітей. Принаймні я завжди так роблю», — каже Антон Слєпаков.

Творці серіалу разом з музичним продюсером та супервайзером формували не просто окреме звучання, а музичну історію кожного з героїв 12 серійної teen-dramedy.

«Я дуже хотіла, аби музика в сценах була рівнозначна реплікам персонажів, щоб музика стала ще одним героєм серіалу. Ця думка виникла на перших етапах створення історії, а згодом фокус-групи лише підтвердили правильність її напрямку: музика надзвичайно важлива для підлітків, адже дозволяє їм самовиражатись.

І тому для проєкту я дуже довго шукала, хто саме міг би стати music supervisor серіалу, адже на нашому ринку таких спеціалістів ще не було. Тепер, ми з командою пишаємось тим, що нам вдалось залучити до проєкту першого в Україні музичного супервайзера: ним став Сергій Вовк, співзасновник лейблу Thousand Kisses Place. Ну і, власне, в українському кінематографі з’явилась ще одна професія (посміхається). Рада, що після зйомок «Секс, Інста і ЗНО», інші продюсери активно запрошують Сергія на цю позицію в кіно та серіали», — розповідає автор ідеї та шоуранер проєкту, Ірина Никончук.

Основним музичним продюсером і композитором «Секс, Інста і ЗНО» став Ігор Кириленко (учасник електронного дуету Hidden Element), створивши близько тридцяти треків для різних сцен серіалу.

Для ключових сцен серіалу було використано музику багатьох продюсерів та виконавців – улюбленців сучасної молоді: Hidden Element, Monsto, Polje, Vroda, Bejenec, SI Process (сольний проєкт Стаса Іващенка, «Вагоновожатые»). До саундтреку серіалу, окрім заголовного треку, увійшли хіти українських виконавців — Макса Барських, ONUKA, Івана Дорна та U_C. А також міжнародних продюсерів та виконавців — Mujuice і Kedr Livanskiy.

«З самого початку, до підбору музики в серіал я підійшов як до діджеїнгу — просто ловив настрій або, навпаки, створював його в сцені певної серії, як ніби це люди на танцполі. А так, як я був на всіх етапах створення серіалу — від читки сценарію до зйомок і фінального монтажу — я зміг більше пройнятися матеріалом і завданням, яке мені поставила шоуранер. І все виявилось з одного боку складніше, ніж я очікував, а з іншого — набагато цікавіше: з нашим головним музичним продюсером ми почали писати музичні партії, які звучатимуть протягом всього серіалу, відповідно до характеру героїв, коли вони з’являтимуться в сценах. І загалом, навернули різного music composing на рівні та в дусі Голлівуду. В результаті проєкту, особисто мене також дуже радує, що чимало цікавих українських музикантів, музику яких ми використали в серіалі, тепер стануть популярнішими — побачите, почуєте і самі зрозумієте чому», — ділиться Сергій Вовк, музичний супервайзер серіалу.

Попри музичне різноманіття серіалу, на глядачів чекатиме ще один сюрприз, від актора Андрія Максімова, який не лише зіграв одну з головних ролей, а й створив пісню, присвячену головній героїні — Саші Моцак. Трек «SASHA» ввійшов до саундтреку «Секс, Інста і ЗНО» і прозвучить у виконанні самого Андрія.

Нагадаємо, що прем’єра серіалу відбудеться на платформі 1+1 video 25 листопада. Вартість перегляду всіх 12 серій «Секс, Інста і ЗНО» складатиме 79 грн. До 24 листопада включно доступ до серіалу можна придбати за early bird-ціною: 59 грн.

Читайте також