НовиниНовини1 березня 2021

Заява 1+1 media щодо неправомірного використання бренду ТСН

Сьогодні, 1 березня 2021 року, в Telegram-каналі «Инсайдер UA» було поширене відео начебто авторства Телевізійної Служби Новин (ТСН), каналу 1+1, з використанням брендингу та стилістики програми. Тема відео (наводимо мовою оригіналу) — «Известная рейдер и подозреваемая по делу о госизмене Влада Молчанова продолжает попытки рейдерства рынка «Столичный». Зокрема, творці відео намагалися відтворити фірмовий стиль ТСН (логотип проєкту, шрифти, «плашки», заставки тощо) та лого телеканалу 1+1, що вводить глядачів в оману. Інформуємо, що ТСН і телеканал 1+1 жодним чином не причетні до створення згаданого відео, цей «сюжет» ніколи не виходив в ефірі телеканалу 1+1 і ТСН відповідно.

Цей відеоматеріал — справа рук шахраїв, які використали популярний бренд та репутацію ТСН задля досягнення власних цілей, які не відомі 1+1 media. Медіагрупа не володіє інформацією щодо зазначених у фейковому сюжеті подій.

Закликаємо глядачів та читачів бути уважними й перевіряти інформацію, особливо у тих випадках, коли вона надходить з недостовірних джерел або містить сумнівний зміст. Навіть якщо в відео або статтях використовується популярний бренд чи обличчя каналу — піддавайте сумніву таку інформацію та проводьте ретельний фактчекінг.

Читайте також