НовиниНовини29 жовтня 2018

1+1 media distribution підписала угоди на трансляцію каналів на 2019 рік

Кількість вітчизняних провайдерів, які поділяють думку про те, що у новому році глядачі мають бути забезпечені доступом до вже добре знайомих та улюблених телепродуктів із пакету 1+1 media distribution, стрімко росте.

Українські провайдери активно домовляються про контракти на трансляцію телеканалів із портфоліо 1+1 media distribution на 2019 рік. Так, нещодавно нові ліцензійні угоди було укладено із одним з найбільших у країні провайдерів – «Lanet», а також регіональними – «Телемережа» (м. Житомир), «МКТБ» (м. Миколаїв) та «Основа» (м. Чернігів). Підписання даних угод відбулося на умовах взаємовигідної співпраці та за прийнятною для сторін ціною, яка не суперечить анонсованій медіагрупою політиці продажів на 2019 рік.

«Вважаємо, що завчасні перемовини щодо обговорення умов та підписання угод на наступний рік – це логічний крок для відповідального провайдера, який дбає про комфорт свого абонента та задоволення рівнем надання послуг. Зі свого боку, ми готові всебічно сприяти збільшенню абонентської бази провайдерів програмної послуги шляхом дотримання принципів добросовісної конкуренції, протидії демпінгу, піратству та надати вигідні умови для співпраці із групою 1+1 media у наступному році, аби продовжувати забезпечувати глядачів якісною телевізійною послугою», – прокоментував Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media.

Нагадаємо, нещодавно група 1+1 media повідомила про те, що одним із перших, хто підписав ліцензійну угоду на трансляцію каналів 1+1 media distribution, став провайдер «Triolan».

 

Читайте також