НовиниНовини31 липня 2018

1+1 медіа об’єднує PR та стратегічний маркетинг у департамент маркетингових комунікацій

Очолить департамент Світлана Павелецька, яка працювала на посаді PR-директора групи.

«Ми вдячні Олені Мартиновій за 4 роки, які вона працювала в 1+1 медіа. Завдяки зусиллям її команди нам вдалось побудувати та реалізувати маркетингову стратегію, вдало перезапустити бренд каналів 1+1 та 2+2, запустити мультимедійні проекти та отримати чисельні перемоги на міжнародних преміях з маркетингу та дизайну. Бажаємо Олені подальших успіхів та перемог і готові з нею співпрацювати у якості незалежного експерту.

З 1 серпня закінчуються термін дії контракту, та за згодою сторін ми вирішили його не продовжувати. Наразі ми вирішили сконцентрувати функції, що відповідають за просування, в рамках одного напрямку. Я впевнений, що такий експеримент буде вдалим»,- коментує Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа.

Нагадаємо, що Світлана Павелецька працює в 1+1 медіа на посаді керівника PR-департаменту з грудня 2011. З 2012 року Світлана традиційно є у переліку найкращих PR-директорів України. На початку 2017 року обійняла друге місце у рейтингу «PR-ренк» серед корпоративних лідерів українського ринку. Проекти команди Світлани отримали чисельні нагороди, зокрема, PRAVDA Awards, European Excellence Awards, Effie Awards, Promax BDA.

Читайте також