НовиниНовини22 серпня 2018

1+1 медіа оголошує ТОП-20 півфіналістів пітчингу The Next Big Thing. Generation

Їх автори перейдуть до наступного етапу – написання сценаріїв. Із повним списком півфіналістів можна ознайомитись на сайті проекту − https://media.1plus1.ua/pitching/contest/category/top20/

Відбір ТОП-20 проходив шляхом онлайн-голосування та голосів професійного журі. Загальний бал учасника складався із оцінки журі та балу на сайті із співвідношення 70% на 30% відповідно.

На другому етапі півфіналістам буде запропоновано деталізувати свою ідею, надіславши сценарій від 2 до 5 серій/випусків. Після чого журі визначить ТОП-10, які вже на фіналі особисто захищатимуть свою ідею. Саме серед них журі визначить переможців – 1, 2 та 3 місця у кожній із номінацій. Фінал відбудеться 28 вересня у Києві.

Призові місця визначатимуться в обох номінаціях. Володарі перших місць отримають реалізацію ідеї. Друге місце у номінації «X-серіали» - це просування і підтримка формату серіалу на міжнародному ринку із метою продажу. Друге місце у номінації «Z-веб-формати» - повний консалтинг ідеї від команди 1+1 Digital. Володарі третіх місць отримають безкоштовне навчання  у Вища школа Media & Production за обраним напрямком.

Нагадаємо, на пітчинг ідей The Next Big Thing. Generation надійшло майже 900 заявок, що стало абсолютним рекордом за 7 проведених конкурсів.

Читайте також