НовиниНовини2 березня 2018

1+1 медіа оновлює бренд роботодавця

У 2018 році 1+1 медіа запустила процес оновлення бренду роботодавця, у рамках якого розпочато масштабний проект «Люди ідей». Він розказує щирі історії про найголовнішу цінність компанії – її співробітників-чарівників. Про тих, хто генерує вражаючі ідеї, вкладає у кожен проект величезну частинку себе та безмежно закоханий у те, що робить.

На корпоративному сайті media.1plus1.ua група розповідатиме про професії своїх співробітників, говоритиме про правила їхнього життя і про те, що для них означає бути в команді 1+1 медіа. Список учасників проекту формуватиметься рандомно. Щомісяця на внутрішньому порталі групи буде проводитись голосування за дві найцікавіші історії. Фото переможців, стилізоване під проект, побачить весь Київ на одному з білбордів біля головного офісу 1+1 медіа. За рік компанія розкаже історії сто двадцяти співробітників. 

«Ми віримо в людей настільки, наскільки вони вірять у свої ідеї. Ми цінуємо, поважаємо та любимо нашу величезну команду, а також пишаємось, що тут працюють справді кращі з кращих. Тому вважаємо, що про наших людей ідей повинні знати всі, адже вони надихають, мотивують і змінюють уявлення про себе та світ. Сподіваємось, що ці щирі інтерв'ю підбадьорять колег і надихнуть на нові починання, а проект «Люди ідей» допоможе відкрити нові горизонти як для кожного, так і для компанії», − коментує Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа.

Слідкувати за новинами проекту в соціальних мережах можна за хештегом #людиідей.

Перші десять історій людей ідей вже опубліковані. Познайомитися з провідником у майбутні професії, тою, що відкриває світи, зірковою феєю, перевізником новин, господарем затишку, підкорювачкою цифр та іншими співробітниками-чарівниками можна на сайті 1+1 медіа у розділі проекту. 

Протягом 2018 року, одночасно з проектом «Люди ідей», група реалізує серію внутрішніх ініціатив, які обов’язково покращать життя співробітників у компанії та допоможуть кожному досягнути своїх найамбітніших цілей.

Читайте також