НовиниНовини4 листопада 2019

1+1 media підписала меморандум про співпрацю з ЄМА

Група 1+1 media підписала меморандум з українською міжбанківською асоціацією платіжних систем ЄМА, в рамках якої сторони будуть обмінюватися технічною інформацією та досвідом для ефективної протидії інтернет-шахрайству.

Місія ЄМА – усесторонній розвиток безготівкових платіжних інструментів та сервісів в Україні. Завдяки співпраці з 1+1 media, яка має успішний досвід захисту контенту від піратів та протидії інтернет-шахрайству в рамках проєкту SUDUM, очікується поліпшення моніторингу та швидкості реагування асоціації під час виявлення фішингових та шахрайських сайтів.

«Як показує досвід, ефективна боротьба зі зловмисниками в інтернеті можлива тільки за активної участі представників бізнесу та профільних об'єднань учасників ринку. Підписання меморандуму – це перший крок на шляху до поліпшення захисту фінансових операцій. Ми повинні йти до того, щоб рівень безпеки безготівкових розрахунків не поступався темпам їх розвитку в Україні», ‒ відзначає Анна Ткаченко, керівник «1+1 Digital та Інновації».

«Завдяки спільній роботі над блокуванням сайтів, власники яких – злочинці із замашками соціальних інженерів, виманюють у довірливих клієнтів платіжні та персональні дані, істотно зросте швидкість реакції на проблемні ситуації та захист інтересів користувачів платіжних послуг», ‒ відзначає Олександр Карпов, директор ЄМА.

Нагадаємо, раніше 1+1 media запустила сервіс із захисту бренду в інтернеті, яка забезпечується завдяки власній розробці продукту SUDUM. Послуга розрахована на бізнеси, які ведуть активну комунікацію з клієнтами та партнерами через власні сайти. Одним з перших клієнтів сервісу із захисту бренду в інтернеті став агрохолдинг «Мрія», репутація якого раніше була під загрозою із-за шахрайських сайтів-двійників.

 

Читайте також