НовиниНовини4 червня 2018

1+1 медіа розпочинає освітню частину пітчингу The Next Big Thing. Generation

У цей  четвер, 7 червня, стартує перший майстер-клас із освітньої частини The Next Big Thing. Generation. Серія безкоштовних лекцій від ключових експертів ринку – невід’ємна частину кожного пітчингу ідей від 1+1 медіа. Усі вони відбуватимуться у першій половині літа протягом етапу прийому робіт на конкурс, основна задача – розказати про тренди, навчити новому та наштовхнути на особливі ідеї для подачі заявок.

Розпочне освітню частину Олександр Козаченко, керівник управління зовнішньої дистрибуції відеоконтенту 1+1 медіа. Темою першого заходу буде «Відеоконтент для YouTube та Instagram. Аудиторія. Монетизація». Щоденний перегляд YouTube та Instagram вже є звичкою більшості українців. Бути завжди на зв'язку із контентом – ось реалії сьогодення. Олександр розповість, який контент найкраще сприймається споживачем, як його монетизувати та потрапити прямо в серце цільової аудиторії. Участь за попередньою реєстрацією за посиланням. Подія відбудеться 7 червня о 19:00 за адресою провулок Ярославський, 1/3, HUB 4.0.

Наступний майстер-клас відбудеться 15 червня, його спікер – Ольга Слісаренко, головний продюсер розважальних програм каналу 1+1. Всього заплановано п’ять майстер-класів. За оновленнями та анонсами слідкуйте в офіційній групі The Next Big Thing. Generation у Facebook та Instagram. Усі заходи безкоштовні.

Нагадаємо, прийом робіт на The Next Big Thing. Generation розпочався 29 травня. Заявки подаються у двох номінаціях: X-серіали та Z-веб-формати, до останньої приймаються ідеї YouTube-каналів та серіалів для Instagram, тривалістю рівно одна хвилина. Прийом триватиме до 23 липня включно. Роботи на конкурс можна подавати на сайті проекту 

Читайте також