НовиниНовини12 квітня 2021

1+1 media school анонсує новий освітній напрям «Майстерність дубляжу»

18 травня 2021 року 1+1 media school, освітній проєкт групи 1+1 media, відкриє двері для студентів, які хочуть освоїти навички дубляжу та отримати досвід від провідних українських профі й кращих фахівців цього напряму 1+1 media. Курс «Актор дубляжу» дозволить пізнати особливості різних підходів до озвучування фільмів, мультфільмів, а також реклами й промо.

70% програми курсу займатимуть практичні заняття та майстер-класи, що допоможуть студентам опанувати 4 різні стилі озвучування. Унікальністю запропонованої програми є те, що протягом навчання студенти зможуть створити власне портфоліо з професійними записами в студіях 1+1 media. Куратор курсу – Сергій Могилевський, брендвойс телеканалу 1+1, диктор і продюсер з творчих питань. На «плюсах» Сергій працює з понад 300 професіоналами, які займаються дубляжем та адаптацією контенту, переозвучують практично весь іншомовний продукт, який закуповує 1+1 media. А це — сотні тисяч годин контенту.

«В Україні напрям дубляжу з кожним роком набирає все більшої популярності і я дуже радий, що команда 1+1 media фактично стоїть біля його витоків. Впевнений, що зможемо надати унікальні знання студентам — як початківцям, так і профі. Маємо величезний досвід, масу цікавих кейсів та авторських прийомів, які точно стануть в нагоді всім, хто працює або мріє працювати в сфері дубляжу», — прокоментував Сергій Могилевський, куратор курсу «Актор дубляжу».

Сергій Могилевський вперше став викладачем 1+1 media school і в рамках свого курсу об’єднав провідних фахівців дубляжу. Взаємодія спікерів в одній навчальній програмі — унікальна можливість перейняти багаторічний  досвід та ексклюзивні знання, адже серед них — 6 тренерів-практиків, які є українськими голосами найвідоміших голлівудських акторів. Зокрема, брендвойс телеканалу ТЕТ Андрій Твердак озвучує Бреда Пітта, Меттью Мак-Конагей, Тома Круза; кваліфікований майстер з постановки мовлення Катерина Сергєєва – її голосом говорить Міла Куніс, Камерон Діас, Сандра Баллок; доцент кафедри сценічної мови КНУТКіТ імені І.К Карпенка-Карого, заслужений артист України Олександр Завальський свого часу озвучив усі чоловічі персонажі фільму «Сам удома»; актор та режисер дубляжу Павло Скороходько — голос Кевіна Вендела Крамба у фільмах «Спліт» і «Скло», Гаррі Поттера, Губки Боба; викладач з культури мовлення в КНУТКіТ імені І.К Карпенка-Карого Аліса Гур’єва озвучує Елізабет Олсен, Емму Уотсон, Ембер Герд; менеджер групи адаптації контенту Мілана Осадча працювала над адаптацією таких проєктів як «Чорнобиль», «Клініка», «Юний Шелдон», «Мамця», «Губка Боб».

«До розробки курсу «Актор дубляжу» ми доклали багато зусиль і впевнені, що фідбек буде відповідний. Спостерігаємо високу увагу до цього напрямку і пишаємось, що можемо надати свою високу кваліфікацію та передати студентам унікальні знання й навички. Для цього ми об’єднали справжніх професіоналів своєї справи, найкращих акторів дубляжу в Україні, тому програма курсу вийшла комплексною та насиченою», − розповідає про новий курс Юрій Білокур, керівник 1+1 media school.

Курс «Актор дубляжу» стартує 18 травня, детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті медіашколи.

Довідка:

1+1 media school — освітній проєкт групи 1+1 media, заснований у 2013 році. За цей час школа стала амбасадором медіаосвіти в Україні, надаючи якісні й унікальні знання в галузі ТВ-бізнесу студентам з різних куточків світу. Головна мета проєкту — допомагати охочим отримати необхідні навички для подальшої самореалізації у медійних професіях. Тренери 1+1 media school — кращі фахівці 1+1 media, а також провідні експерти креативної індустрії України, що спеціалізуються на створенні контенту.

 

 

Читайте також